közben rájöttem… tanulmányozom még a kis papíros életpályamodellt
közben rájöttem… tanulmányozom még a kis papíros életpályamodellt
az bizony elég értelmetlen volna...
hűha az nem lehetett túl tág stop
közben itt ikivágott profitvédö stopom
syninál tovabbra is emelkedest varok, nem valtozott semmi
„A PannErgy elindította a Miskolci Geotermikus Projekt második fázisának kivitelezését. A projekt a belvárost és az egyetemet látja el távhővel a következő fűtési szezontól. Ezzel (30 MW) elérik az éves 780.000 GJ hőértékesítést.
A kivitelezés a tervezett ütemben halad, így árfolyamhatásra nem számítunk.”
pedig péntek délig, még szeretném látni 345 alatt (minél közelebb 300-hoz).
e héten terveztem venni, 31×ről még biztosra vettem lenéz kereken 300-ig, bánni fogom, ha nem, 350-en max. belecsípek, hogy ilyenem is legyen mire meghúzzák.
Egyenlőre nagyon kéreti magát... nem tudom milyen hír tudná ezt megindítani
Synergonnál is először emelkedést vártál... :-)
Shortfolión megint kecsegtetik... további esés várható???
Letették az alapkövét a Takata, japán autóipari vállalat új gyárának Miskolcon, ezer új munkahely jön létre.
A miskolci Takata-beruházás példa arra, hogy a város újra ipari és gazdasági központ lesz – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán, a japán központú autóipari beszállító vállalat új gyárának alapkőletételén, a borsodi megyeszékhelyen.
A kormányfő hangsúlyozta: az autóbiztonsági berendezéseket, elsősorban légzsákokat gyártó vállalat a kecskeméti Mercedes gyár fejlesztése óta az elmúlt három év legjelentősebb beruházását hozza létre az országban, és mintegy ezer embernek ad majd munkát.
meglátjuk, valószínű, hogy nem piacin veszik, hanem valamelyik brókerháztól...
annál várhatóan több, értelmetlenül kicsi mennyiség volna.. Sztm legalább 150k
lehet picit políroznak rajta, előzetes számítások szerint 77k val bővül
remélem relatíve magas súllyal kerül be az indexbe és kijön még a japó gyár sztori us
sajna az egyelöre inkabb szarul fest, mint jol
viszont pannit ma visszavettem 342 atlaggal, amiket meg 388 körül adtam el