Regisztráció Elfelejtett jelszó

Pannergy fórum

Re: nincs cím

#695981 rbbj11 Előzmény: #695948

közben itt ikivágott profitvédö stopom

syninál tovabbra is emelkedest varok, nem valtozott semmi

#695971 Lebleuf Előzmény: #695952

„A PannErgy elindította a Miskolci Geotermikus Projekt második fázisának kivitelezését. A projekt a belvárost és az egyetemet látja el távhővel a következő fűtési szezontól. Ezzel (30 MW) elérik az éves 780.000 GJ hőértékesítést.

A kivitelezés a tervezett ütemben halad, így árfolyamhatásra nem számítunk.”

#695952 Lebleuf Előzmény: #695808

pedig péntek délig, még szeretném látni 345 alatt (minél közelebb 300-hoz).

e héten terveztem venni, 31×ről még biztosra vettem lenéz kereken 300-ig, bánni fogom, ha nem, 350-en max. belecsípek, hogy ilyenem is legyen mire meghúzzák.

#695948 Turkoglu Előzmény: #695808

Egyenlőre nagyon kéreti magát... nem tudom milyen hír tudná ezt megindítani

Synergonnál is először emelkedést vártál... :-)

#695071 Kissherceg Előzmény: #694369

Letették az alapkövét a Takata, japán autóipari vállalat új gyárának Miskolcon, ezer új munkahely jön létre.

A miskolci Takata-beruházás példa arra, hogy a város újra ipari és gazdasági központ lesz – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán, a japán központú autóipari beszállító vállalat új gyárának alapkőletételén, a borsodi megyeszékhelyen.

A kormányfő hangsúlyozta: az autóbiztonsági berendezéseket, elsősorban légzsákokat gyártó vállalat a kecskeméti Mercedes gyár fejlesztése óta az elmúlt három év legjelentősebb beruházását hozza létre az országban, és mintegy ezer embernek ad majd munkát.

#694023 rbbj11 Előzmény: #693995

sajna az egyelöre inkabb szarul fest, mint jol

viszont pannit ma visszavettem 342 atlaggal, amiket meg 388 körül adtam el

#693995 Turkoglu Előzmény: #693993

Ja azzal kb 0-ba lennék...

Synergonod egyenlőre még nagyon hezitál, az erőkarok még nem alakultak ki egyértelműen, de már figyelgetem én is... :-)