Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kutya,Macska,Kisállat,Haszonállat

na még egy racing movie …

#701067 Koffein

na még egy racing movie a 7végére... mielőtt bárki kérdezné, nem én vagyok a videón, hanem asszonypajtás versenyzik a kutyával...

Re: nincs cím

#697148 Sumér harcos Előzmény: #697146

azok is nagyon szépek..

legalábbis nekem tetszenek,ugyan mélységében nem ismerem a fajtát és a Mo-i viszonyokat

#696668 Koffein Előzmény: #696665

én mindenkinek azt mondom, aki nem akar versenyekre+kiállításokra járni, annak felesleges 150e-ért törzskönyves kutya... akinek hobbi kutya kell, menjen be egy kutyamenhelyre és vegye örökbe és ne 20-40e ft-ért vegye meg, egy tanyai világból származó megélhetési tenyésztőtől...

#696665 Sumér harcos Előzmény: #696664

Egy törzskönyves, megbízható helyről származó Golden retriever kölyök ára kb. 150.000 Ft-nál kezdődik (néhol esetleg kicsivel kevesebb), és messze nem itt ér véget. Nem 20, nem 30 vagy 40 ezer forint!

#690887 Sumér harcos Előzmény: #690880

jó nagy létszámban volt kutyád:)

az igazat megvallva,idén kiváltom a kennelt,de legkésőbb 2015-ben,1 azaz 1almot akarok a remek vérvonalú és ősöktől származó kutyámtól,többet őt nem elletem-és abból hagyok magamnak kölyköt vagy kölyköket.

Kant nagyon jót fogok nézni neki,mondjam azt Europa és a Világ elitjéből,pénzt nem sajnálva,szinte MO-n majdnem kizárt a nász,mert 1db kant nézek csak jonak hozzá,de az is fiatal még,vagy bevárom.

kinéztem egy másikat is, azt Ausztráliából(ebben a fajtában ez a legerősebb) hozták 1éve egy vagyonért,

de nem pároztatnak vele itthon senkinek.

ezen kivűl rengeteg tenyésztő és kan van még MO-n,de nem részletezem miért,nem felelnek meg,nem ütik meg az az elképzelt szinet.

a tenyésztőm segit a keresésben,az ő jóváhagyása nélkül nem is pároztathatom,

ilyen szukát,mint az enyém többet azt mondja nem ad ki a kezéből MO-ra,csak hobbira,állitása szerint rohadt nagy mákom volt:)

na most nekem ebbe a milliőbe sajnos nem fér bele az örökbe fogadás,mert nem megy.

de dicső dolognak tartom és követendőnek,akinek adottak a lehetőségei.

#690885 prfecó Előzmény: #690880

tudom ursi ( ismerlek)Te mindig a világot és társasági kutyákat is megmented

Viszont nekem már 5. bernim és már csak hobby.

Első még 4x magyar , osztrák , holland bajnok bajnok, után nemzetközi fedező kan lett.( kb.15 éve) , testvére még több versenyt nyert és akkor besokalta Magyarországon és az itteni állapotokra.

Utodjaik kizárólag nemzetközi versenyeken indulnak , mert a magyar berni belsős tenyésztő csapatba nem álltam be. Svájci , holland vérvonalam bekerült és nem Ők tudtak aratni a piacon.

Jelenleg is Svájcból és Hollandiából- - adunk el kiskutyát - rettenetesen leellenőrizve van hova kerül kutya- csak én kapok Magyarországra szaporulatot barátilag. Sok leszármazott él már Skandínáv országokban és USA-ban , Dél-Amerikában ( mert jó a vérvonaluk)

Versenyre már nem megyek és kizárólag fajtabemutatón mutatom a kutyát , hobbyból.

Westiket visszük még , nyeregetnek ezt - azt.

#690884 Sumér harcos Előzmény: #690879

azt tudom...de mondtad,hogy FCI azaz1es fajtacsoportban nem szokott biráskodni,mintha ugy mondtad volna:)nekem oda kellene hátszeles biró,mikor sok a nagy tenyésztő velem 1ütt a ringben:)

tavaly is az egyik nagy tenyésztő világkiállitáson viszi az ajándék kosarat az angol bironak...1hely után....csak néztem,honnan a picsából tudta,hogy ő fog nyerni???