Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#696546 Csusza Előzmény: #696541

Egyre inkább a másodikon. Ha még leoszt a Fityesz egy-két "sallert" az mszp-nek (mondjuk még valami pénzmosós balhé), akkor az nagyon jó lenne a Jobbiknak, úgy beelőzhetné őket.

Kormányzati pozícióba kerülés szerintem nem reális, mert meg lesz a fityisz többség, de ha a Jobbik lehetne az erős ellenzéki párt, a mérleg nyelve (meg az lmp), az gyönyörű lenne. És nem irreális kép szerintem.

#696543 Csusza Előzmény: #696538

Igen, azok a viták gyönyörűek voltak. :-D

Á, nem lesz vita, én biztos vagyok benne. Nincs épeszű ember OV közelében, aki ne beszélné le róla. Egy félresikerült mondat, vagy bármi, amibe bele lehet magyarázni bármit, és nagyot veszíthetnek.

Bevallom, nyertes helyzetben én se nagyon vitázgatnék...

#696539 walex Előzmény: #696537

- Olyan cuki fiú, mióta leborotválta azt a cuki kis körszakállát - mondaná egy szivárványos.

:)

#696538 walex Előzmény: #696535

Szerintem sem áll majd ki senkivel. Ő csak bukhat, mert sok fülkés szavazó átmehet a Jobbikhoz.

Nekem pl. a néhai pufajkás-vitya viták tetszettek, kifejezetten szórakoztató volt.

#696535 Csusza Előzmény: #696532

Nem fog az összejönni. Egyrészt OV nem teheti meg, mert akkor a többi ellenzékivel is ki kell állnia, meg különben is minek állna ki vitára? Csak veszíthet rajta, ezt nem fogja megkockáztatni. Neki most nem elvennie kell a hatalmat, hanem megtartania, az nagyon más.

#696534 Razamanaz Előzmény: #696530

Egy ismerősömet már a 3. ciklus óta agitálom hogy szavazzon a Jobbikra.Most azért fog szavazni a Mesterházira mert"olyan jól néz ki".Ezek olyanok mint ha lónak imádkoznál.Rajtuk a szemellenző oszt annyi.Azt nem veszi észre a szerencsétlen hogy életében nem élt jól,és sajnos nem is fog.Egy ismerősömnek mondtam hogy kb 200-300 év mire itt valódi rendszer változás lesz.

#696532 walex Előzmény: #696531

Lealázná a felcsútit egy tv vitában, nem véletlenül van annak tele a nadrágja bármilyen tv vitától.

#696531 Csusza Előzmény: #696529

:-) És jó a válasz is! Komolyan mondom, ez a Vona jól beszél, sőt egyre jobban. Pár éve még nem volt ilyen összeszedett.

#696530 walex Előzmény: #696527

Jó kis előadás volt. Ezt ha megnézték volna a tősgyökeres szocik és fülkések, akkor csodálkoztak volna egy cseppet, hogy de hát nem ezt mondták róluk eddig a szektatv-ben és a rémhírtévében.

#696525 Csusza Előzmény: #696524

Basszus, én meg itt ütöm-vágom a gépemet. Ezek szerint ártatlan szegény. :-)

Hallgatta, volna tovább, jól beszélt. Igaz, nem volt olyan tüzes, mint mondjuk fletó, de legalább volt értelme annak, amiket mondott.

Szerk.: igen, megy, faszaság! :-)

#696524 walex Előzmény: #696520

Teljesen korrekt eddig, de most "véletlenül" közbe szólt a technika ördöge gondolom.

Újra megy!

Meg is szakadt az adás. …

#696523 walex

Meg is szakadt az adás. Nagyon sokan nézték, látható volt a számokból.

#696522 Razamanaz Előzmény: #696517

Manchesterben jétszottak Jamina-Lencsési focimeccset.Ez két békéscsabai városrész.

Vasárnap Békéscsabára jön Vona.

Közvetítés kicsit akadozik.

#696520 Csusza Előzmény: #696517

És jókat mond.

(Ballibeknek és viktoriánusoknak nem ajánlott szórakozás. :-))