nem venném zokon 650ig lemenne..
amúgy érdekes simán átjár a 4k-n....régebben a 4k kemény ellenállás volt..ezért mindig eladtam 4k alatt max visszavettem 4050felett..
650 és 950 mindig fontos szint volt..
nem venném zokon 650ig lemenne..
amúgy érdekes simán átjár a 4k-n....régebben a 4k kemény ellenállás volt..ezért mindig eladtam 4k alatt max visszavettem 4050felett..
650 és 950 mindig fontos szint volt..
stop? :)
nem lett dráma, jól viseli
kisebb eséssel indulunk
:-D
Történet is megvan, persze, alap.
Usát kicsit visszaadták fed bejelentésekre, reggel esetleg otit is kicsit meglöttyintik. Bár amilyen ralli volt, lehet, hogy semmi sem lesz...
ismered? egy szivárványos jön ki a vízből..mondja fasha a víz..másik..iííígeeen..akkor ugrok egy seggest.
Hát azért én emlékszem duplázódásokra viszonylag rövid idő alatt, eredmény exponenciálisan nőtt.
Most nemhogy exponenciálisan hanem jó ha nem csökken, vagy éppen vmi forradalmár nagy szomjúságában nem garázdálkodik. Apró örömöket kell most megbecsülni :)
azért hektikus, mert normál piaci körülmények között 1-2% körül kellene mozognia, mikor 10k fölé ment ott se voltak nagy mozgások
Az a baj ezzel a töketlenkedéssel első körben, hogy nyomás alatt tartja otp-t. További körökben a bizonytalanság nem jó senkinek, gazdaságnak stb.
Inkább játszadoznának a mit tudom én mondjuk azzal, hogy milyen szobor legyen a Kossuth téren vagy vmi hasonló lényeges dologgal. Ott kiélhetnék magukat. :) Sok kárt nem tudnának tenni.
Azért is tűnik hektikusnak mert utóbbi időben bepunnyadt nagyon. Hol van még ez a mozgás 11k-1,2 k -7k mindez 1-2 év alatt mondjuk és hasonlókhoz. Light. Azért én jobban díjaznám ha töretlenül felfelé a csillagos égbe mutatvány lenne. Csak hát ahhoz kell(ene) egy "kis" gazd háttér is mögé.
kíváncsi vagyok holnap lesz e egy kis gyengélkedés vagy 4500on zárjuk a hetet