Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#696201 Ibiza Előzmény: #696196

ismered? egy szivárványos jön ki a vízből..mondja fasha a víz..másik..iííígeeen..akkor ugrok egy seggest.

érdekes a 48k a 4k-nál..…

#696120 Ibiza

érdekes a 48k a 4k-nál..

eladtam..így simán átmehet a 4k-n

#696103 banyaiz Előzmény: #696085

Hát azért én emlékszem duplázódásokra viszonylag rövid idő alatt, eredmény exponenciálisan nőtt.

Most nemhogy exponenciálisan hanem jó ha nem csökken, vagy éppen vmi forradalmár nagy szomjúságában nem garázdálkodik. Apró örömöket kell most megbecsülni :)

#696085 Kissherceg Előzmény: #696032

azért hektikus, mert normál piaci körülmények között 1-2% körül kellene mozognia, mikor 10k fölé ment ott se voltak nagy mozgások

#696032 banyaiz Előzmény: #695906

Az a baj ezzel a töketlenkedéssel első körben, hogy nyomás alatt tartja otp-t. További körökben a bizonytalanság nem jó senkinek, gazdaságnak stb.

Inkább játszadoznának a mit tudom én mondjuk azzal, hogy milyen szobor legyen a Kossuth téren vagy vmi hasonló lényeges dologgal. Ott kiélhetnék magukat. :) Sok kárt nem tudnának tenni.

Azért is tűnik hektikusnak mert utóbbi időben bepunnyadt nagyon. Hol van még ez a mozgás 11k-1,2 k -7k mindez 1-2 év alatt mondjuk és hasonlókhoz. Light. Azért én jobban díjaznám ha töretlenül felfelé a csillagos égbe mutatvány lenne. Csak hát ahhoz kell(ene) egy "kis" gazd háttér is mögé.

#696008 Lebleuf Előzmény: #696000

még bíztam egy le-föl körben 4k-ig, de nem vagyok szomorú a leöntésben volt szerencsém kis sp rásegítéssel egy 902-962 tdt körhöz, mára ennyi, sok lett volna lehet a záró 4k.

bár minden hét így sikerülne, mint a mai nap.

#695934 Lebleuf Előzmény: #695886

Nem kapkodok, amíg bent vagyok pár pakkal petizek, kivételes alkalom, élek vele.

a gond az, hogy vártam lentebb 3,5k alá, ezért adtam el korábban mínuszban is, de nem vettem vissza az egészet, ráadásul elnéztem ma egy ajánlatot, így véletlenül jöttem rá, hogy petiben is van short, igaz tdt short, így duplán vehettem rá fedezetet, de már nem bánom azt a plusz mínuszt látva meddig mászott föl, most venném észre lennék igazán bajban…

félig meddig bánom, mert ricsi pakkot tripláztam, az jól fest, reggel eladtam, 3,6 körül visszavettem szépen mászik föl jelenleg.

#695931 Ibiza Előzmény: #695928

általában szeretem használni az agyam...néha megy az eszetlen zsizsegés akkor nincs rá mód..időjárás függő is.

#695925 Ibiza Előzmény: #695922

sokan úgy emlékeznek..de tényleg saját kútfő..de jelentősége nem sok..anno általánosban találtam ki üsse kő helyett legyen üsse kavics..gyorsan elterjedt..a katonaságban is használtam..azóta általános..sok helyről visszahallom.

van még a hmcs a helyi menő csávó..ezt is hallottam már vissza..írtam párszor az a gond a helyi menő csávósággal..ha kimoccansz 2km-t már senki nem tudja ki vagy..csak egy surmó a szomszéd faluból...mert a hmcs-hez nem tartozik stílus vagy karakter..csak a duma...a nagypályást felismerik a világban..és nem is kell feszengenie.