Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#694859 Pyxis Előzmény: #694822

Remélem az ukrán para kitart egy ideig, 3300-3000 között szeretnék csipegetni belőle, állampapírnál jobb osztalékhozammal kecsegtet, nem beszélve az árfolyam nyereségről.

#694805 Csusza Előzmény: #694740

Lehet, hogy tényleg ez van. Amúgy sajnos tényleg sok mindenben erősen függünk tőlük. (is)

#694740 banyaiz Előzmény: #694705

Ukrajna. Kaotikus a helyzet.

Volt egy olyan elképzelésem idén ha korrekcióznak amcsik, minket megfognak mert eléggé lemaradók voltunk.

Ezekkel az ukránokkal a szomszédban nem úgy néz ki. Inkább még sebezhetőbbek vagyunk.

nemtom mi történt itt me…

#694735 DiamondB

nemtom mi történt itt megint, de lehangol. krimiválság előtt ragadtam be -.- az vagy fél év mire visszajön :S

Most értem géphez. Ezt m…

#694705 Csusza

Most értem géphez. Ezt miért ütötték meg ilyen randán? Volt valami történés, amiről nem tudok?

#694658 banyaiz Előzmény: #694644

Mire gondolsz? Szerintem a szokásos nyomorúságon kívül az ukrán történések. Hétvégén volt azért esemény Krím elszakadna megy a kötélhúzás, szép sztori.

#694616 banyaiz Előzmény: #694549

április vége felé közgyűl, tavaly júniusban volt osztalék. Durván 1 hónap múlva meglesz az előterjesztés közgyűlre azt általában megszavazzák a részvényesek nem szokott variálás lenni.

#694614 banyaiz Előzmény: #694544

Helyben járás nagyjából, nem tud igazán felpörögni. Mondjuk meglepő is lenne ilyen környezetben dübörögne a profit ebben a régióban.

Ez a ruszki kísérlet viszont csúnyán besült. Ettől féltem, nem is értettem mit akarnak ezzel az áruhiteles történettel. Gyors felfutás hirtelen nagy profit, aztán a szopás bedőlések miatt. Ruszkiknál ennyire más lenne a bankolás, de nem. :) Nem értem ezt minek kellett, próba cseresznye alapon megnézték, de ennyi.

Nem kellenének az ilyen extrém húzások vsz.

Komoly akvizíció nincs, így maradt srv, vagy osztalék emelés, úgy néz ki osztalék emelés lesz.

Nem rossz már ez ilyen árfolyam és ilyen kamatkörnyezet mellett. Főleg ha a különadót is osztalékban megkaphatnánk 100 Ft/részvény kb.