Remélem az ukrán para kitart egy ideig, 3300-3000 között szeretnék csipegetni belőle, állampapírnál jobb osztalékhozammal kecsegtet, nem beszélve az árfolyam nyereségről.
Remélem az ukrán para kitart egy ideig, 3300-3000 között szeretnék csipegetni belőle, állampapírnál jobb osztalékhozammal kecsegtet, nem beszélve az árfolyam nyereségről.
elég erőtlen a papír
Lehet, hogy tényleg ez van. Amúgy sajnos tényleg sok mindenben erősen függünk tőlük. (is)
Ukrajna. Kaotikus a helyzet.
Volt egy olyan elképzelésem idén ha korrekcióznak amcsik, minket megfognak mert eléggé lemaradók voltunk.
Ezekkel az ukránokkal a szomszédban nem úgy néz ki. Inkább még sebezhetőbbek vagyunk.
nemtom mi történt itt megint, de lehangol. krimiválság előtt ragadtam be -.- az vagy fél év mire visszajön :S
Most értem géphez. Ezt miért ütötték meg ilyen randán? Volt valami történés, amiről nem tudok?
kezd tréül festeni..
Mire gondolsz? Szerintem a szokásos nyomorúságon kívül az ukrán történések. Hétvégén volt azért esemény Krím elszakadna megy a kötélhúzás, szép sztori.
jólvan...azért 9:03 -kor kinyitott a bolt :-))) mi a fene van itt ?
április vége felé közgyűl, tavaly júniusban volt osztalék. Durván 1 hónap múlva meglesz az előterjesztés közgyűlre azt általában megszavazzák a részvényesek nem szokott variálás lenni.
Helyben járás nagyjából, nem tud igazán felpörögni. Mondjuk meglepő is lenne ilyen környezetben dübörögne a profit ebben a régióban.
Ez a ruszki kísérlet viszont csúnyán besült. Ettől féltem, nem is értettem mit akarnak ezzel az áruhiteles történettel. Gyors felfutás hirtelen nagy profit, aztán a szopás bedőlések miatt. Ruszkiknál ennyire más lenne a bankolás, de nem. :) Nem értem ezt minek kellett, próba cseresznye alapon megnézték, de ennyi.
Nem kellenének az ilyen extrém húzások vsz.
Komoly akvizíció nincs, így maradt srv, vagy osztalék emelés, úgy néz ki osztalék emelés lesz.
Nem rossz már ez ilyen árfolyam és ilyen kamatkörnyezet mellett. Főleg ha a különadót is osztalékban megkaphatnánk 100 Ft/részvény kb.