Regisztráció Elfelejtett jelszó

Márkás Ruha,Cipő

Re: aviatrix

#696837 ikszf Előzmény: #696777

Pedig nagyon jó álló nyakú és retro motoros fazon bőrkabátjaik vannak.

Sztem manapság pont hogy visszajött a divatba a bőrkabát. De főleg ezek a tavaszi, őszi testhez simuló rövid fazonok. Csak azokat könnyű kihízni.

Télen néztem egy Pierre Cardin téli bőrkabátot. Soha nem láttam annyira állat fazont. Kivehető cipzáros bélés is volt benne. Csak sajnáltam rá a 110e ft-ot. Pedig így utólag belegondolva nem is volt érte sok.

Bp-en van egy hely a 3. kerületben, ahol rendelésre csinálnak egyedi készítésű fazonokat is.

#696802 KawaBazsy Előzmény: #696792

Jah, a bőrkabát az én korosztályomban divat volt (92-ben érettségiztem), mint ahogy a Depeche Mode is. :-) Az elsőt Törökországból hozta anyám, 91'-ben. Barna foltos, s gombos volt, télen is azt hordtam, én marha.. Ma Brandot használok, van rövid, meg hosszú is, jó minőség, tizenéves mind a kettő.

Volt anno 3200Ft-os Levis-em (red tab), amikor egy normál, jó minőségű farmer 1300-1400 volt. Nem volt anyámnak választása, az volt csak jó a gólya lábaimra. :-)

Tisza cipőt én is szerettem, ma azért csak Nike-t hordok sportcipőben, ill. ugye nemrég óta a pacisat, ami Puma..

#696794 Sumér harcos Előzmény: #696793

cipő,jelenleg tavasz-nyár-kora ősz, az utóbbi években, egy db. vitorlás,és egy db. tornacipő a nyerő nálam,ezekből most idén ezek a favoritok eddig:

Helly Hansen

http://www.dockyard.hu/ferfi/utcai-cipo/117312-berge-viking-low/597-navy/

http://www.dockyard.hu/ferfi/utcai-cipo/117318-framnes/599-navy-/-red/

általában a kék-fehér dominanciát kedvelem tavasz-nyár a legjobban,megfizethető,de minőségi cipő legyen,(több) 100ezret soha nem adnék érte,még a kamu 5ös lotto nyereménnyel a zsebben sem.

#696792 Sumér harcos Előzmény: #696790

egyébként érdekes ez a bőrdzseki kérdés,pl.

kb. az 1985-ös születésűek után,a fiatalok,nem nézik semmibe a terméket....

viszont a tőlem idősebb akár 8-30évvel emberek, még mindig szeretik imádják,veszik.

a bőrdzseki divatfazon folyamatosan megújul,változik,de vhogy nem tudja ugy megszolitani már a fiatalokat,ahogyan azt tette akár még 1988-1992-ben is.

az én korosztályomban- óriási szolgálatot tett a bőrdzseki biznisz érdekében pl. a Depeche Mode anno:)

ugyanez a helyzet pl. a Levis farmerrel,farmer dzsekivel,ez a termék legjobban az 1964-1971 születésű emberek jollyjokere volt,és maradt is a divatja után is.

a 80as években mindig Tisza cipőm volt,ma olyan drága,miota felélesztették a márkát,hogy meg sem tudom venni:)

#696790 Ibiza Előzmény: #696788

nekem praktikus..15foktól -2-3 fokig hordom..dzsekiket használok..

18 éves koromtól van bőrdzsekim..egy mustársárga dzseki volt az első..mostanában van olyan jó dolgom 3 bőrdzsekim van..mind fekete..mert ezalá bármilyen színt felvehetek, bármilyen nadrág jó hozzá :)

régen volt egy kabátod egy cipőd egy nadrágod oszt annyi (60-as hetvenes évek.)..max még egy kimenő cucc..

#696788 Sumér harcos Előzmény: #696782

1993-ban vettem az első bőrkabátot.

volt,rövid,ilyen félhosszú,hosszu földig érő soha.(az nem tetszett) és mindig csak és kizárólag fekete,más szinben soha nem vettem.

volt juhbőr lepkefing sullyal is(szinte zakó),volt motoros is,volt sullyal rendelkező is,aztán egyszer rájuk untam.

mondjuk én a kabátjaimat 98%-ban mindig eladom egy idő után.:)

#696782 Ibiza Előzmény: #696777

nekem mindig volt és mindeg lesz bőrkabátom..10-15évig is elhordom..(egy petrol kabátom kb 15 éves) nem szeretem az újat mert legalább 1-2 év mire felveszi az alakodat..én azokat a kabátokat szeretem amik anyagból vannak..általában nehezek..a lepkefing vékonyakat nem kedvelem.

#696777 Sumér harcos Előzmény: #696771

pásszz

én nem is hallottam róluk eddig...

vmiért a bőrkabátokról leálltam,nem veszem már...ami volt vagy 4féle stilusban-eladtam az összeset.

aviatrix

#696771 ikszf

Aviatrix bőrkabátokról tudja valaki, hogy ki a gyártó, melyik országból jönnek, ki a hivatalos forgalmazó, vagy bármi?

Egyszerűen honlapjuk sincs, de itthon is árulják őket és amazon, ebay is tele van velük.

ide is belinkelem, hátha…

#696048 ikszf

ide is belinkelem, hátha van itt szakértő szem

Footprints (by Birkenstock) - Oldenburg model, 42-es narrow méretű férfi cipő eladó teljesen újan.

http://img10.allegroimg.pl/photos/oryginal/40/64/74/17/4064741754

http://img10.allegroimg.pl/photos/oryginal/40/64/74/17/4064741754_4

http://img10.allegroimg.pl/photos/oryginal/40/64/74/17/4064741754_2

http://img10.allegroimg.pl/photos/oryginal/40/64/74/17/4064741754_7

Láb természetes formájához igazodó talpbetét van ezekben a cipőkben (haránt-, és keresztboltozat emeléssel), nagyon jó tartást ad a lábfejnek és stabil járást biztosít. Érdemes utánaolvasni a honlapjukon. Most is ilyen cipőt hordok és nem is veszek többet másmilyen márkát. Rossz méretet küldött az eladó, küldött helyette újat és ezt megtarthattam :) Így most keresi a gazdáját.

Re: nincs cím

#691373 ikszf Előzmény: #691362

Ok köszi, akkor a következő ilyen kabátomhoz csak speckó tisztítószert használok. Szegény Sherpa kezd elfáradni 15 év után, de nem igazán látok olyat pár éve, amire szívesen lecserélném.

Ezek az élénk színek nem jönnek be 50-60e ft-ért. Mondjuk egy divat szövetkabátért is túlzás annyi (hol van az anyagköltségben és minőségben egy síkabáthoz képest.)

#691362 KawaBazsy Előzmény: #691356

Motoros ruhán igen, sajna az a tapasztalat. AZt tudtam, h mosószerrel nem szabad, de pár év múlva, amikor máe párszor beleizzadtam, gondoltam legalább öblítővel neki állok. Nos, az se volt jó, csak speckó, ahhoz való tisztítószert szabad alkalmazni.

#691356 ikszf Előzmény: #691298

Heavy Tools-ról és a Sandstone-ról nem tudtam.

Az érdekelne, hogy a vízálló túrakabátokat elvileg speciális impregnálós mosószerrel kell mosni.

Mi van akkor, ha már jópárszor ki lett mosva egy kabát normál mosószerrel? Akkor ugrott a vízálló hatás örökre?

#691312 Sumér harcos Előzmény: #691307

családi közös,van most 2db,néha 3 is,szutykok,nem zsir ATLAS márka:)

mikor olyan adódik,akkor alkatrész válik az egyikből.