megjegyzem most azzal tehetnék a legnagyobbat be usának és eunak, ha orosz és kína aláírna egy szép nagy szabadker egyezményt :o)))
megjegyzem most azzal tehetnék a legnagyobbat be usának és eunak, ha orosz és kína aláírna egy szép nagy szabadker egyezményt :o)))
A törvénytervezet értelmében az orosz elnök utasítására elvehetnék nyugati cégek oroszországi tulajdonát. Andrej Klishas szerint a szankcióknak kölcsönösnek kell lenniük, a szenátor meglátása a lépés ráadásul szinkronban lenne az európai sztenderdekkel. Elég csak felidézni Ciprus esetét, ott a vagyon egy részének elkobzása volt az uniós pénzügyi segítség egyik feltétele – idézte fel a tavalyi ciprusi mentőcsomag körülményeit a szenátor, aki párhuzamot von a tervezett orosz intézkedés és a 2013-as ciprusi helyzet között.
-
ez jó ! a lépés ráadásul szinkronban lenne az európai sztenderdekkel :o)))))))))))))))) á la ciprusi vagyonelkobzás :o))))))) ezt kapjátok ki mocsok szemét eukockafejbanda.
Megszólalt Obama 2014.03.06 19:13
Barack Obama a percekben mond beszédet az ukrán helyzetről. Az amerikai elnök közölte, hogy a krími népszavazás nem volt legális és a Kongresszust arra kéri, hogy Ukrajnát segítsék. Hozzátette, hogy olyan szankciókat akarnak, amelyek Oroszországnak fájnak.
-
persze.
mert kizárólag usa joga bármiről megmondani h az legitim-e vagy sem. vagy egy ember diktátor-e v demokrata.
hát épp neked kell erről megkezdeni a leszokást obibaba.
pech.
A lengyel miniszterelnök szerint "viharos vita" folyt csütörtökön Brüsszelben az Oroszország ellen hozandó büntető intézkedésekről, és "esetleg nem mindenki lesz elégedett" velük.
Donald Tusk ezt az Európai Unió rendkívüli csúcstalálkozója után tartott sajtótájékoztatóján mondta, de hozzátette, hogy így is "többet értünk el, mint ami néhány órával korábban várható volt".
Közölte azt is, hogy az európai vezetők elhatározták az oroszországi Szocsiba júniusra tervezett G-8 csúcstalálkozó előkészületeinek a felfüggesztését egy további döntésig.
Angela Merkel német kancellár "illegálisnak és az ukrán alkotmányba ütközőnek" minősítette a Krími Autonóm Köztársaságban tervezett népszavazást az Oroszországhoz való csatlakozásról. "Elítéljük Ukrajna szuverenitásának krími megsértését, és alapvetőnek tekintjük az ország területi integritását" - mondta.
David Cameron brit kormányfő az EU "viszonylag gyorsan" tovább léphet az orosz vagyonok zárolása és beutazási korlátozások felé, ha Oroszország nem tárgyal Ukrajnával. "Ami a Krímmel történt az elfogadhatatlan és nem mehetnek tovább a dolgok Oroszországgal úgy mint eddig" - jelentette ki.
A szankciók keményítését hangsúlyozta sajtótájékoztatóján Francois Hollande francia elnök is arra az esetre, ha Oroszország folytatja Ukrajna destabilizálását. "Ha Oroszország további, Ukrajnát gyengítő, a területi integritását kétségbe vonó lépéseket tesz, újabb, az uniós-orosz kapcsolatokat érintő intézkedések lesznek számos gazdasági szektorban" - figyelmeztetett.
-
a cégeitek enyhén szólva más véleményen vannak.
az orosz duma meg elfogadta h akkor ők meg a ti vállalaitok számláit és vagyonát zárolják.
na, ki veszít többet ...
jogos, elég az offból
valaki szólhatna neki h a krími kormány legalább annyira törvényes mint az övé :o)
-
Arszenyij Jacenyuk, aki ukrán miniszterelnök minőségében jár el, csütörtökön felszólította az orosz hatóságokat, hogy kezdjenek tárgyalásokat az ukrajnai helyzet békés rendezéséről.
„Arra kérjük, és szólítjuk fel az orosz kormányt, hogy küldje viszza katonait a laktanyákba, ne támogassa a törvénytelen úgynevezett Krím-félszigeti kormányt, és kezdjen tárgyalásokat a békés rendezésről” - mondta Jacenyuk a brüsszeli sajtótájékoztatón.
"célt tévesztett a far sztem többszörösen is"
Igazad lehet, de ez nálam nem probléma elvégre én libsi(vagy valami hasonló) vagyok! :-) De itt jön a képbe Birkanyíró kolléga "duplagondol" elmélete. Ezek szerint többet kopott az elmúlt években a "vonzerőm" mint gondoltam... Pedig annyi közös van bennünk (mondjuk azon kívül, hogy én bunkó vagyok:-)
De összességében, válaszodat egy erős TALÁN-nak értékelem, szóval van még remény! :-)
"Válóperileg" is jelentős gyakorlattal rendelkezem...
én is gebe vagyok :o) ha nem eszek egyhuzamban rögtön fogyok.
Nem véletlenül ültem rá: qurva xar lett. Menet közben jöttem rá h mekkorákat tévedtem de már nem lehetett belenyúlni, a pro forma kiválóságok mögött is téveszmék. De örülök drága JP h látlak :-) eszembejut h nálad kiválóbb karácsonyfát senki se tud, ha emléxel még :-) És ha érdekel: elmondom neked szóban, h miért volt rossz és h miket tanultam azóta is.
lencsét Civinnek majdnem újévkor
időnként írtak kajákról is Liliával, szvsz jól főzhet Ursi
almodovar és fretekre emlékszem....
apropó jól eltünt
Ha a méghasznosabb PF-es "Phylaxia" topikból merített diplomamunkádat végre-valahára elolvashatnám, megörvendeződnék általa.
Xar. ő főz, ő a domináns.
Kezdetnek: borotváld a fejed mint putymó és öltözz katonaruhába, így vonulj fel és fontos h közben ne röhögj.
A szexben úgy fegyverezd le mintha a NATO tenné, sérüléseid lesznek közben de mint a csatában: rá se ránts, kárpótol majd a végeredmény. Ha túl tüzes lenne is védekezhetsz, a mentők számát előre talán nem káros elmenteni.
Ilyen poziból kb pont h reménykedni lehet – sárló kancáknak :-) És gyönyörű, de Ursniak kell udvarolni itt, célt tévesztett a far sztem többszörösen is :-)
A régenvolt topik: hogyan szedjünk fel nőt tőzsdefúrumon vmi ilyesmi és h portfolio – a gugli valszeg így kidobja. Az exemnek tuti h kidobta pedig alig voltam ott – h házastársi kötelezettségeimet érintő időben és h olyanokat osztottam meg amit vele nem: nem viccelek, válóperi téma volt. Tény h soxor későn írtam meg a házasság is borult, de nem ezért.
Jó kis topik volt hasznos is de erről többet nem, bocs……
pont tippet nem adsz? na ba... :)
mondjuk piszok jó bolognai spagettit rittyentek, az kezdetnek milyen? :)
… és a legnagyobbak egyike. Próbáljon más kiéheztetve megalázva agyongyötörve így hexametereketet írni, példátlan emberség tehetség honfiság, példátlan érték fenntartás, a sírig. Petőfi kutyafaxa ehhez, jó ő is szegény fiatalon hunyt el, még fiatalabban, de más kor más nyelv, és ma már nem szólít meg: Radnóti igen. H nekem nem térkép, meg ahogy írt. Az összes frusztrációs antiszemita elgondolkodhatna azon h ők milyen üldözöttségben éltek, és h miket adtak hozzá, meg hol lennénk kb enélkül. Irodalom most csak, de nézhetjük a dualizmust is :-)
Ezek kb amik fontos dolgok.
Türelmesen kivárom a sorom... (adjál nekik! Csak keményen, ne kíméld őket, de a lovagló pálcát el ne törd :-) Közben Mattheisen papát hallgatom (bár most szünet van).
Röviden csak annyit esetleg..ha volnál olyan kedves.. Remélhetek? :-)
Csak ennyi? semmi lekomcsilibsizés? hátt már a kocsmai repertoárból is csak ennyi tellik? :-) Kisegérke a nagykabátban. Ahogy vizualizállak helyes vagy amúgy a 2x2 négyzethálóiddal meg h ismételgeted rendíthetetlenül a tipikusan a félkész/félhülye igazságaidat. „Nem az a baj elvtárs h korlátolt hanem h szorgalmas” – ha ismered. Az ambíciód h önelégült mosollyal temessenek el teljesülhet, de sztem bekapsz hamarosan vmi cifrát, vigyázz. És ne szidd, az önfejlesztésed eszköze lesz.
Herceg, neked van marketingérzéked de…. többet nem írok, te is tudod.