én is gebe vagyok :o) ha nem eszek egyhuzamban rögtön fogyok.
én is gebe vagyok :o) ha nem eszek egyhuzamban rögtön fogyok.
Nem véletlenül ültem rá: qurva xar lett. Menet közben jöttem rá h mekkorákat tévedtem de már nem lehetett belenyúlni, a pro forma kiválóságok mögött is téveszmék. De örülök drága JP h látlak :-) eszembejut h nálad kiválóbb karácsonyfát senki se tud, ha emléxel még :-) És ha érdekel: elmondom neked szóban, h miért volt rossz és h miket tanultam azóta is.
lencsét Civinnek majdnem újévkor
időnként írtak kajákról is Liliával, szvsz jól főzhet Ursi
almodovar és fretekre emlékszem....
apropó jól eltünt
Ha a méghasznosabb PF-es "Phylaxia" topikból merített diplomamunkádat végre-valahára elolvashatnám, megörvendeződnék általa.
Xar. ő főz, ő a domináns.
Kezdetnek: borotváld a fejed mint putymó és öltözz katonaruhába, így vonulj fel és fontos h közben ne röhögj.
A szexben úgy fegyverezd le mintha a NATO tenné, sérüléseid lesznek közben de mint a csatában: rá se ránts, kárpótol majd a végeredmény. Ha túl tüzes lenne is védekezhetsz, a mentők számát előre talán nem káros elmenteni.
Ilyen poziból kb pont h reménykedni lehet – sárló kancáknak :-) És gyönyörű, de Ursniak kell udvarolni itt, célt tévesztett a far sztem többszörösen is :-)
A régenvolt topik: hogyan szedjünk fel nőt tőzsdefúrumon vmi ilyesmi és h portfolio – a gugli valszeg így kidobja. Az exemnek tuti h kidobta pedig alig voltam ott – h házastársi kötelezettségeimet érintő időben és h olyanokat osztottam meg amit vele nem: nem viccelek, válóperi téma volt. Tény h soxor későn írtam meg a házasság is borult, de nem ezért.
Jó kis topik volt hasznos is de erről többet nem, bocs……
pont tippet nem adsz? na ba... :)
mondjuk piszok jó bolognai spagettit rittyentek, az kezdetnek milyen? :)
… és a legnagyobbak egyike. Próbáljon más kiéheztetve megalázva agyongyötörve így hexametereketet írni, példátlan emberség tehetség honfiság, példátlan érték fenntartás, a sírig. Petőfi kutyafaxa ehhez, jó ő is szegény fiatalon hunyt el, még fiatalabban, de más kor más nyelv, és ma már nem szólít meg: Radnóti igen. H nekem nem térkép, meg ahogy írt. Az összes frusztrációs antiszemita elgondolkodhatna azon h ők milyen üldözöttségben éltek, és h miket adtak hozzá, meg hol lennénk kb enélkül. Irodalom most csak, de nézhetjük a dualizmust is :-)
Ezek kb amik fontos dolgok.
Türelmesen kivárom a sorom... (adjál nekik! Csak keményen, ne kíméld őket, de a lovagló pálcát el ne törd :-) Közben Mattheisen papát hallgatom (bár most szünet van).
Röviden csak annyit esetleg..ha volnál olyan kedves.. Remélhetek? :-)
Csak ennyi? semmi lekomcsilibsizés? hátt már a kocsmai repertoárból is csak ennyi tellik? :-) Kisegérke a nagykabátban. Ahogy vizualizállak helyes vagy amúgy a 2x2 négyzethálóiddal meg h ismételgeted rendíthetetlenül a tipikusan a félkész/félhülye igazságaidat. „Nem az a baj elvtárs h korlátolt hanem h szorgalmas” – ha ismered. Az ambíciód h önelégült mosollyal temessenek el teljesülhet, de sztem bekapsz hamarosan vmi cifrát, vigyázz. És ne szidd, az önfejlesztésed eszköze lesz.
Herceg, neked van marketingérzéked de…. többet nem írok, te is tudod.
Már nemtom melyik topikban volt vmelyik pol-ban talán? De a szitura emléxem: AL elhatárolódást kért amit nem kapott meg, erre borult.
Közben látom, mindjárt, de még dolog van a kimondandóban :-)
Na milyen?
Nem vagyok a hosszú udvarlás híve! :-)
Pontosan erre gondoltam! :-)
Talán kezdhetnéd egy profilkép változtatással ;)
Az előzményt beidéztem, jobbra klikk.
Hívjuk, hiányoljuk, várjuk, láthatja Lupin úr.
Hibák mindig vannak halandók közt de azért is jó h van életidő h helyretegyük :-)
Kéreti még Magát v vmi több kell? Előre szólok: a cigánykerék nekem sose ment :-) kézenállás simán, de h cigánykerékbe: nem. Ilyesmik vannak itt is, jöjjön már vissza és mondja ha kell h mert Phiona követelte – ami így is van :-) de nem csak én, mértékadó tőzsdések is, látja :-)
Te "nővok"?? Valami 8. érzékem súgta is ezt nekem.
Akkor ismét nyithatna Miki mókatára (Herceg csajozós topikja, amiről én csúnyán lemaradtam).
Az igaz, hogy inkább kutya... de ki tudja, hátha! Magamra is öltöm a csajozós "fizimiskámat". Majd figyuzd! :-)