Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Re: hencinek

#693905 phiona Előzmény: #693904

Lefagyott a netem többször, nemtom mi van :-)

Itt azonnal demonstrálom minden szavad igazát. És AT-t t saját maga hozzászólói riasztották el. Amikért nem felelhetsz, persze. Lupin úr 1 kényes jószág, a minőség tipikusan igényes, ez természetszerűleg megkövetelt előjoga is :-) De olvastam, zsidózás volt akkor a fórumon és sajna én se voltam akkor és senki se gátolta meg.

Nekem minden felmenőm rómkath, dokumentálni tudom. Harcoltak a háborúban besorozva. És tudjátok kitől olvatak?hazafiasságot megerősítendő is?A a zsidó Radtótitól meg a zsidó Szerb Antaltól. Soha senkihez nem lehet több közöm, mint a kikeresztelkedett Szerb Antalhoz. Ha valami értékem van: mind tőle, az irodalomtörténeteiből, az Utas-ából, az útjából. Enélkül érvénytelen vagyok –nem azért mert zsidó lennék, dehogy, nálam hochabb árja származással kevesebben büszkélkedheznek – nem h nemlenne nekik, hanem h azokat a súlyokat is cipelem utána szívesen amiket mások akár nem bár de, a magyar irodalom történetét írta meg többek közt bravrúsoan duplán is ha kell, de szabad ezt, mondani ha a feleis bőven elég :-)? Ha szabad v nem: a magyar irodalmiélet kiválósága, úgy írt, tanított, rendszerezett, mint kevesen,megadatott h lelki rokonságág is. Torzóban maradt a munkásságuk, hiszen fiatalon mentek el. Deklarálni kellene kedves uraim, h mi ellen is mozgósítunk, talán, nem maszatolni. Már csak h: ki velünk ki ellenünk a hajnalrikoltós reggelen :-)

#693904 phiona Előzmény: #693898

Csak h gerjesszük a feszkót: mi a fenenagy szád a semmire? 100e nagyságrendben játszol certikben és ez birizgálja a hullanagy egód? Nem szégyelled közben magad h nagyvadat játszol? :-) Picike senkike vagy, ez nem baj, de beismerni :-) Huhh az okádékod a szokásos úm pártpollal külön szép lesz, de jobb kint mint bent, tudod :-)

#693900 Kissherceg Előzmény: #693898

a névtelen fórumnak nem lényege, hogy elmeséld a családi állapotod, lehet csak aztán nem kell megszeppenni...

Örülnék, ha mindenki gondolatokat és érveket ütköztetne...

Na mindegy ugorjuk a témát

#693898 Ibiza Előzmény: #693892

"ő fórumozik, minek írja le?"

mert ez a fórum lényege..különböző nézeteket gondolatokat lehet ütköztetni..vagy egyszerűen tanulni..

"Nem oknyomozók vannak az oldalon... (ex kivéve)"..miért ő az?

"..Demokráciában az egyén felelős a sorsáért."

Részben..demokráciában vannak kötelességek és velük nyerhető jogok..

ez így lenne rendjén csak sokan nyafognak segítségért nálad is..megszokták...a szolíd képességeket kuncsorgással erősíteni.

#693892 Kissherceg Előzmény: #693883

ő fórumozik, minek írja le? Nem oknyomozók vannak az oldalon... (ex kivéve)

Demokráciában az egyén felelős a sorsáért.

Re: a valóság sokszínű bája

#693889 Kissherceg Előzmény: #693872

Ellentmondó nyilatkozatok

Nem mondta az észt miniszternek, hogy a rendőröket és a tüntetőket ugyanazzal a módszerrel ölték meg - ezt állítja most az a doktor, akire hivatkozva erről beszélt az észt külügyminiszter Catherine Ashtonnak. (Lásd 14.55-ös bejegyzésünket)

#693883 Ibiza Előzmény: #693835

azért itt elég kemény személyeskedés folyik ursival kapcsolatban..a másik oldalt is helyre rakhatnád...ez életkorára pártalanságára és értelmi képességeire sokan írnak..miközben nem ismerik..nem vagyunk cimborák Ursival de nem szeretem az igazságtalanságot..az ő lehüjézésére felkapod a fejed miközben elötte 3x nem reagált..

Neki van egy elképzelése van egy axiómája..elmondja leírja..erre érvekkel kell válaszolni..ő nyomja a sajátját a másik a másikat.. a birkák meg beállnak a szélírányba..

Re: a valóság sokszínű bája

#693875 Grizzly Géza Előzmény: #693873

Ez teljesen más megvilágításba helyezi a dolgokat,hiszen idáig az volt a mantra, hogy Janu azért veszítette el a jogot, hogy legitim elnök lehessen,mert a tömegbe lövetett.

Remélem megtudjuk, hogy ki volt és kinek a megbízásából cselekedett.

#693858 Grizzly Géza Előzmény: #693811

Dehogyis van veled baj,csak mire elküldtem,akkor láttam,hogy te is ugyanarról érdeklődsz... Csak én kimentem egy kávéért visszajöttem, enter és akkor láttam, hogy mit írtál. Erre volt a reakció pfff, ez inkább nekem szólt,nem neked. ;)

az igazság

#693857 Dr. ursi

putymó azért lépte amit, mert az fszb még régi vágás mentén dolgozik, míg cia azt hitte h elég az informatika, s nem kell a személyes jelenlét, elég csak mindenkinek apple-t nyomni a kezébe :o) olyan infók birtokában van (amiket ráadásul közzé is tud tenni, mint ahogy teszi is egyre gyakrabban, h a neten kiszivárog pl. nuland asszony lebal****ozza az eut, vagy most az észt külügy és asthon asszony beszélgetése - ezek csak cseppek, enyhe cseppecskék, jelzi a nyugatnak h mindent tud, s kész felrakni a netre h mindenki tudomást szerezzen róla, h az ukrán balhét usa pénzelte és eu szervezte).

putymó mindent tudott végig és hagyta, közben rögzítettek mindent, s most ott vannak az aduk a kezében, royal flössel ül ez az ember az asztalnál :o)

és azért hülye usa-eu mert már szíria esetében is így volt, azért engedtek putymónak mert kiterítette, h tudja le van hallgatva felvéve minden h az ellenzék vegyizett és kik és hogyan segédkeztek nekik ebben és az aszadra kenésben, és ehhez gyerekek százainak kellett meghalni ... és az usa megcsinálta mert érdeke gazdasági érdeke.

de putymó beintett h tudom mit csináltatok és bizonyítani is tudom, közzé tegyem ?!

ekkor farolt meg usa, obi.

és akkor az ukrán balhét már vagy nem tudták vagy nem akarták visszavonni.

hiba volt.

mert itt is mindent tud putymó.

és ha nem az lesz amit ő akar - de engedi a színjátékot a nyugatnak egyelőre - akkor nagy gebasz lesz a nagy demokrácia nagy védelmezőjének, aki amúgy egy gennyláda és ártatlanokat öl nap mint nap a profitért.

amit még tudni kell h putymó minden infót megosztott kínával.