Re: hencinek
phiona Előzmény: #693904Lefagyott a netem többször, nemtom mi van :-)
Itt azonnal demonstrálom minden szavad igazát. És AT-t t saját maga hozzászólói riasztották el. Amikért nem felelhetsz, persze. Lupin úr 1 kényes jószág, a minőség tipikusan igényes, ez természetszerűleg megkövetelt előjoga is :-) De olvastam, zsidózás volt akkor a fórumon és sajna én se voltam akkor és senki se gátolta meg.
Nekem minden felmenőm rómkath, dokumentálni tudom. Harcoltak a háborúban besorozva. És tudjátok kitől olvatak?hazafiasságot megerősítendő is?A a zsidó Radtótitól meg a zsidó Szerb Antaltól. Soha senkihez nem lehet több közöm, mint a kikeresztelkedett Szerb Antalhoz. Ha valami értékem van: mind tőle, az irodalomtörténeteiből, az Utas-ából, az útjából. Enélkül érvénytelen vagyok –nem azért mert zsidó lennék, dehogy, nálam hochabb árja származással kevesebben büszkélkedheznek – nem h nemlenne nekik, hanem h azokat a súlyokat is cipelem utána szívesen amiket mások akár nem bár de, a magyar irodalom történetét írta meg többek közt bravrúsoan duplán is ha kell, de szabad ezt, mondani ha a feleis bőven elég :-)? Ha szabad v nem: a magyar irodalmiélet kiválósága, úgy írt, tanított, rendszerezett, mint kevesen,megadatott h lelki rokonságág is. Torzóban maradt a munkásságuk, hiszen fiatalon mentek el. Deklarálni kellene kedves uraim, h mi ellen is mozgósítunk, talán, nem maszatolni. Már csak h: ki velünk ki ellenünk a hajnalrikoltós reggelen :-)