Regisztráció Elfelejtett jelszó

ÁNY

Osztalekfizetes (Aprilis 9!)

#698628 Stef

Tájékoztatás a 2013. év után járó osztalék kifizetésének rendjéről

Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. a 2014. március 31-én megtartott éves rendes közgyűlésének döntése alapján a 2013. év után egy darab, a Budapesti Értéktőzsdére bevezetett, 98 Ft névértékű „A” sorozatú, dematerializált módon előállított, névre szóló törzsrészvénye (ISIN azonosító: HU0000093257) után 55 Ft, azaz Ötvenöt forint bruttó osztalékot fizet.

Az osztalékfizetés kezdő időpontja: 2014. április 22.

Osztalékra az a részvényes jogosult, akinek az értékpapír-számláján 2014. április 14-én nyilvántartanak ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. törzsrészvényt. A 2013. évi osztalékra jogosító ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. törzsrészvényt utoljára 2014. április 9-én lehet vásárolni a tőzsdei forgalomban.

Az osztalékfizetéshez kapcsolódóan az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. tulajdonosi megfeleltetést rendel meg a Központi Elszámolóház és Értéktár (Budapest) Zrt.-től (továbbiakban KELER Zrt.), melynek fordulónapja: 2014. április 14.

----------------

A levont adó összegéről az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. megbízásából a KELER Zrt. adóigazolást állít ki és juttat el a részvényesekhez postai úton, legkésőbb 2015. január 31-ig.

A 2013. év után járó osztalék az osztalékfizetés kezdő időpontjának hó végétől 5 évig - azaz 2019. április 30-ig - igényelhető, ezt követően az osztalékra való igény elévül.

Budapest, 2014. április 1.

ANY Biztonsági Nyomda Nyrt

Forrás: http://bet.hu/newkibdata/116764473/ANY140402OR01H.pdf

Re: nincs cím

#698266 Kissherceg Előzmény: #694780

Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. éves rendes közgyűlése jóváhagyta a részvényenként 55 forintos osztalékot hétfőn, az osztalékfizetés kezdő napja április 22.

A Budapesti Értéktőzsde honlapján közzétett közlemény szerint a tőzsde prémium kategóriájában jegyzett ANY Nyrt. a 2013-as évet 18 milliárd forint konszolidált árbevétellel és 711 millió forint adózott eredménnyel zárta. A társaság összesen csaknem 814 millió forintot fordít osztalékfizetésre, amihez 102,5 millió forintot az eredménytartalékból használ fel.

Zsámboki Gábor vezérigazgató a közleményben úgy nyilatkozott, hogy a társaság sikeres évet hagyott maga mögött, tovább javította stabil működését, és folytatni tudta fejlesztési programját. "Bízunk benne, hogy versenyelőnyt biztosító fejlesztéseink a jövőben is hozzájárulnak a stabil működéshez és ezáltal a hasonló mértékű osztalékfizetéshez" - mondta a vezérigazgató.

Az ANY Biztonsági Nyomda tavaly 44 forintos osztalékot fizetett a részvényeseinek.

Szelvényvágás.

#694330 sztiv1

Sziasztok!

Nem tudjátok véletelen szelvényvágás mikor lesz pontosan,nem találom sehol. Köszi.

Brillírozott a Nyomda

#693176 Koffein

Bizony, nem kicsit, nagyon... :)

Szép számokat közölt az ANY Biztonsági Nyomda a tavalyi évben, árbevétel szinten 7,4, míg EBITDA szinten 12 százalékkal ért el magasabb eredményt a társaság. A társaság egy részvényre jutó profitja 50 forint lett, ami 32 százalékkal nagyobb, mint 2012-ben volt. Ha azt feltételezzük, hogy a cég az elért eredmény 100 százalékát fizeti ki osztalékként, akkor akár 50 forint is lehet a kifizetés.

http://www.investor.hu/news/trading/20140228-brillirozott-a-nyomda.html

Re: Stabil működés, bővülő export

#693050 Koffein Előzmény: #693049

Az ANY Biztonsági Nyomda 2013. évi árbevétele 7,4 %-kal, ezen belül az export 27,5%-kal, a nettó eredmény 30,6%-kal nőtt a tavalyi évhez képest. Az egy részvényre jutó eredmény 50 Ft.

Re: Az ANY Biztonsági Nyomda és a Pénzjegynyomda szállítja a választási nyomtatványokat

#691719 Koffein Előzmény: #691625

ha már elmegy 960ig, akkor onnét már egy kisebb köpet az 1000 feletti szint... talán idén tesztelheti is, hogy átmegy-e, vagy sem, az majd kiderül...

Re: Az ANY Biztonsági Nyomda és a Pénzjegynyomda szállítja a választási nyomtatványokat

#691625 Stef Előzmény: #691610

Lassan már elkezdik kecsegtetni is, mivel az osztalék olyan 45-48 forinttal számolva 800-as szintnél is 6%. Ami a mostani kamatszintekre vetítve és a gyenge forintot lesve bizony nem is olyan rossz :)

Mohósági alapon 960-nál szállnék ki duplázva ( egy álom lenne :) , ha már eladtam az FHB-t 400-nál én állat).

#691610 Janicroft Előzmény: #691595

Hasonló szituban vagyok, 560-as átlaggal, napok óta figyelem hogy sunyi módon emelkedik 2-3%ot, és eddig a mai nap is nagyon szép. Elkezdték ezt rendesebben veszegetni, nem tudom mi lenne a jó kiszálló, engem is az tart vissza hogy áprilisban? lesz osztalék, és bőven van már nyerő rajta.

#691600 Koffein Előzmény: #691591

psszt csak észre ne vegyék... :)

#691596 Kissherceg Előzmény: #691595

majd lesz, de egyelőre nem terveztem

#691595 Stef Előzmény: #691591

Megbújva figyelem (450-ről van papírom) és várom mit csinálnak vele a nagyok. Kiszállót keresék, de ott van még az osztalék is meg a cash is nagyon sok náluk...

Esetleg egy elemzést lenne kedved feltenni?

#691591 Kissherceg Előzmény: #685592

ma is jól teljesít a papír