Amúgy tőlem eshet..., úgyis vissza akarok majd szállni.
Amúgy tőlem eshet..., úgyis vissza akarok majd szállni.
Azért csak megmozgattuk a piacot :-)
Ez a DB annyit hazudik, hogy még a Fletó, de még az igaz mondó kerály is csak tanulhatna tőle.Simán savanyú a szőlő fricceknek.
Nyomatják a kecsegéket...
Deutsche Bank: jövőre sem fizet osztalékot a Magyar Telekom
Szerintem sem fog fizetni (kifejtettem mostanában). Sőt, már egyáltalán nem fog fizetni osztalékot(nekünk).
Szerintem is el kell adni a magyar telekomot, csak nálam más az értelmezése az eladásnak.
Ezek meg szeretnének fillérekért vásárolni, biztos megneszeltek valamit! :-)
Tessék! Addig magyaráztunk itt... hogy elkezdték letuszakolni! (egyelőre még nem túl nagy erőkkel)
Én nem sejtelmességnek hívnám, hanem inkább totális "fogalmatlanságnak" egy kis sötétben tapogatódzással vegyítve :-)
Remélem olyan aranyat érő, némi szivárvánnyal díszítve! (szinte már csicsás :-)
Oszt mikor fog teljesen kifogyni az a hely abból a bizonyos alakzatból (amiről egyébként nemtom, hogy miféle kutya az). Viszont ma már túlteljesítettük az egy napra eső kommentek számát (mondhatni jobban teljesítünk) apró bibi csak az, hogy ennek ellenére még nem beszéltünk semmiről :-)
"ez a teszetoszáskodás valami vihar előtti csend lehet inkább! :-)"
De milyen vihar....,jégeső v. májusi?! Ez első elveri a termést, a második meg aranyat ér.
Tőlem napi 1 millás forgalommal is eldöcöghet 500-ig, csak viszonylag kicsi a valószínűsége... ez a teszetoszáskodás valami vihar előtti csend lehet inkább! :-)
Most mit kukacoskodsz? Nem mind1!? :-)
Nemtom mi formálódik, de a forgalom még a szánalmasnak nevezhető szintet sem éri el.
Szvsz egy nagy háromszög formálódik.....30 ft-nyi elmozdulás elvárható belőle....
Erre csak azt tudom válaszolni, mint ez a drága asszony: "Ezzel kapcsolatban nem szolgálhatok információkkal" :-))