Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#693681 Boby. Előzmény: #693676

Ez a DB annyit hazudik, hogy még a Fletó, de még az igaz mondó kerály is csak tanulhatna tőle.Simán savanyú a szőlő fricceknek.

Nyomatják a kecsegéket..…

#693677 Nyeretlen_Keteves

Nyomatják a kecsegéket...

Deutsche Bank: jövőre sem fizet osztalékot a Magyar Telekom

Szerintem sem fog fizetni (kifejtettem mostanában). Sőt, már egyáltalán nem fog fizetni osztalékot(nekünk).

Tessék! Addig magyaráztu…

#693673 Nyeretlen_Keteves

Tessék! Addig magyaráztunk itt... hogy elkezdték letuszakolni! (egyelőre még nem túl nagy erőkkel)

#693671 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #693668

Én nem sejtelmességnek hívnám, hanem inkább totális "fogalmatlanságnak" egy kis sötétben tapogatódzással vegyítve :-)

#693666 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #693664

Oszt mikor fog teljesen kifogyni az a hely abból a bizonyos alakzatból (amiről egyébként nemtom, hogy miféle kutya az). Viszont ma már túlteljesítettük az egy napra eső kommentek számát (mondhatni jobban teljesítünk) apró bibi csak az, hogy ennek ellenére még nem beszéltünk semmiről :-)

#693665 Boby. Előzmény: #693663

"ez a teszetoszáskodás valami vihar előtti csend lehet inkább! :-)"

De milyen vihar....,jégeső v. májusi?! Ez első elveri a termést, a második meg aranyat ér.

#693663 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #693661

Tőlem napi 1 millás forgalommal is eldöcöghet 500-ig, csak viszonylag kicsi a valószínűsége... ez a teszetoszáskodás valami vihar előtti csend lehet inkább! :-)

Szvsz egy nagy háromszög…

#693657 Hibaz

Szvsz egy nagy háromszög formálódik.....30 ft-nyi elmozdulás elvárható belőle....

#693477 Ddavid Előzmény: #693474

Na igen ezért csodálkoztam a pozitív hangvételeden.

Milyen átlagáron van MTel-ed pakkod?