Ez a 10-20%-os profit egyrészt kellemes, másrészt azt látom, hogy profitkényszer is van egyben, ha azt nézem, hogy az fcc-m költsége (saját ár) 500€ tétel körül 5%-os emelkedés esetén van nullában…
Ez a 10-20%-os profit egyrészt kellemes, másrészt azt látom, hogy profitkényszer is van egyben, ha azt nézem, hogy az fcc-m költsége (saját ár) 500€ tétel körül 5%-os emelkedés esetén van nullában…
nem drága, nem is olcsó, de friss ceeseg tag lesz: http://www.comdirect.de/inf/aktien/detail/uebersicht.html?ID_NOTATION=14994
TA pedig...
Köszi, valamit csak fog érni. Közben az RTN ma második nap, ki plusszal és nem túl szép gyertyával de ismét 100 felett zárt. Rbbj szabálya értelmében jön a 110$ célár. (?)
Sziasztok,
Írtam ma délután a Randomnak, csak ügyfélszolgálati idő után. Valószínűleg holnap válaszolnak és éreztettem velük a levélben, hogy több tagot is érdekelne innen.
Ha lesz fejlemény bemásolom ide.
A nyálam már csorog a Solar témát látva és a kedvező dolgokat. Kicsit olyan érzésem van most mintha a dzsumbujban ragadtam volna 1 kis garzonban néger szomszédokkal(BÉT). :\
50-nel vettem, de nagy tételt, hosszabb távra beleülve csak 50 alatt vennék, ott lenne jó áron szerintem. Fö gondja, hogy egyelöre értékelhetetlen az ára, igazából jó ideje arra várok, h. legyen tar´tós nettó profit, mert anélkül fundásan értékelhetetlen
2012 óta nyolcszorozott, voltak benne felező korrekciók. mikor akartál venni? most a felfelé mutató ék alsó száránál van, simán van még benne tér felfelé +30%, bár az indikátorok még nem adnak beszállót.
ismerem, jó pár éve favoritom, folyamatosan a korrekcióját várom nagy pozihoz, de lehet, arra örökké várhatok :)
Solarcity? Szintén Elon Musk cége, Zacks #2, buy
Mik még Musk cégei? Még egy kisebb összeget tőzsdére fogok hozni, annak kéne.
K+S ahogy jósoltam, becélozni látszik a 30-as targetemet
ha már magyar piac, ajánlom figyelmetekbe a 15%-os osztalékhozammal kecsegtető és napok óta forgalommal emelkedő emasz-t
RLI is rendben van fundásan, de semmi extra, nem tűnik nem felfedezett, extrém olcsó rv-nek
bendeguz 200e-s szabálya jó, itt a blog bejegyzésemben felül 700 usd-t javasoltam, mint minimumot.
Azon felül magam úgy határozom meg az arányokat, h. a globális kockázatvállalási kedvet saccolva mennyire defenzív pf-t akarok.
És a felülteljesítő szektor tagjait persze én is felülsúlyozom.
micsoda értékes eszmecserét folytatattok itt, örülök neki :)
nem láttam, sajnos nem volt időm, de magam leelemeztem, és írtam korábban, hogy fundásan teljesen rendben van
trafa, ja pont a kockázatvállalásom miatt kérdeztem.
nem ócó
Most, hogy megnéztem és pár hete feleződött nem is tudom. ezt, hogy mi okozza!?!?
Mindenesetre kell legyen a portfólióban egy biztosító, amíg bika a piac pláne.
Kb. ennyi a többi érzelem és profitéhség, és NUS után van némi vonzalmam a stabil alapokon működő minap feleződő cégek iránt.