Az érdekes lenne, nem hiszem hogy megkapják
bocsi,de lehet, nem?
Teljesen mindegy, hogy lufi, avagy sem, itt egy a lényeg a f@rok jó oldalán állj............
szép világ lesz itt, ha zárásig megkapják a vevők, az igény szerinti részüket.......
Akit előtte vett, abban reménykedett, hogy nem lesz 1Ft alatt :))) iszonyatos eladói volt.... 1,5éve ez a lényeg, nagy vevő jön megvárni, árfolyam mindegy :) és íme....
Azért bírom, hogy egymást dícsérik azok akik 25felett vettek, hogy ugye megmondtuk....
Csokkeno trendvonal alol kioldalazott, tehat lehetett volna probalkozni, de nem is foglalkoztam vele, mindig csak chipeket neztem. En nem neztelek volna hulyenek. :) Persze a jelet a penteki nap adta meg igazan.
Korlátlan az étvágyuk a kispajtásoknak, csak nehogy megfeküdje a gyomrukat a sok chip(s)
Nem konkrétan Johnynak címeztem... A birkaszemléletű kereskedés zsákutcája a kutatási témaköröm :) Szerintem nyugodtan lehet szembemenni a tömeggel, egyszer mindent el lehet adni nyereséggel, itt az élő példa. Ha bezsákoltam volna 8.- Ft-ért pár napja, sírva röhögött volna minden tanult kolléga. Itt minden lehetséges és annak az ellenkezője is mint tudjuk:)
Hetes chartot nézed pajti :))))))
http://www.stocklandyard.hu/blog/show/202 tessék, lehet eltenni emlékbe :)
Lehet, ezt a bekezdest olyannak cimezted, aki a legjobban hisz a ceg ertekeiben, de fontos dologra mutattal ra. :)
Pfff!
Ha nyugdíjas leszek összeszámolom hányszor mondtátok, hogy a phyla az egy szr.
Nem kétlem, hogy szr, de pár nap alatt 100%-os profit az nem szr és ha hiszitek, ha nem engem a tőzsdén csak a profit érdekel(ne)
Akkor ott mi az a vastag zold vonal? Mondjuk nekem is irrealisan magasnak tunik.
Markersben nézem és a 200napos 11, 50 napos 8.
Teso, a 200 napos a "legendak klubja" szerint 19 koruli. Az okes?
BÉT! Nézd meg!
azaz 50napos :))