Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#69350 hosszhuszár Előzmény: #69346

bocsi,de lehet, nem?

Teljesen mindegy, hogy lufi, avagy sem, itt egy a lényeg a f@rok jó oldalán állj............

#69328 Kissherceg Előzmény: #69325

Akit előtte vett, abban reménykedett, hogy nem lesz 1Ft alatt :))) iszonyatos eladói volt.... 1,5éve ez a lényeg, nagy vevő jön megvárni, árfolyam mindegy :) és íme....

Azért bírom, hogy egymást dícsérik azok akik 25felett vettek, hogy ugye megmondtuk....

#69325 akpo7 Előzmény: #69316

Csokkeno trendvonal alol kioldalazott, tehat lehetett volna probalkozni, de nem is foglalkoztam vele, mindig csak chipeket neztem. En nem neztelek volna hulyenek. :) Persze a jelet a penteki nap adta meg igazan.

#69318 kelvin Előzmény: #69309

Korlátlan az étvágyuk a kispajtásoknak, csak nehogy megfeküdje a gyomrukat a sok chip(s)

#69316 Ragyas Előzmény: #69299

Nem konkrétan Johnynak címeztem... A birkaszemléletű kereskedés zsákutcája a kutatási témaköröm :) Szerintem nyugodtan lehet szembemenni a tömeggel, egyszer mindent el lehet adni nyereséggel, itt az élő példa. Ha bezsákoltam volna 8.- Ft-ért pár napja, sírva röhögött volna minden tanult kolléga. Itt minden lehetséges és annak az ellenkezője is mint tudjuk:)

#69299 akpo7 Előzmény: #69290

Lehet, ezt a bekezdest olyannak cimezted, aki a legjobban hisz a ceg ertekeiben, de fontos dologra mutattal ra. :)

#69290 Ragyas Előzmény: #69278

Pfff!

Ha nyugdíjas leszek összeszámolom hányszor mondtátok, hogy a phyla az egy szr.

Nem kétlem, hogy szr, de pár nap alatt 100%-os profit az nem szr és ha hiszitek, ha nem engem a tőzsdén csak a profit érdekel(ne)

#69288 akpo7 Előzmény: #69284

Akkor ott mi az a vastag zold vonal? Mondjuk nekem is irrealisan magasnak tunik.