Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#693452 Lebleuf Előzmény: #693447

A gauss görbén elfoglalt hely értékére gondolok; eloszlása mennyien mikor mennyin adtak el, mikor mennyien mennyin vettek. db szám független. szóval grat.

#693451 prfecó Előzmény: #693432

a franc se tudta Putyin vissza vesz nagy arcából

azért Krím-félszigetnél nem hadgyakorlatot tartott ..........

nem lesz itt még egy- két fordulat tárgyalóasztalnál vagy ukrán első szektor és szintén ukrán BERKUT alakulatok tudnak még jelenleg ukrán területen egymásnak feszülni akár fegyveresen is

#693447 Alexander Előzmény: #693444

Köszönöm, de sajnos még nincs a profit a zsebben, majd ha 3980-on elmegy. Szerintem ma délutánig lesz olyan hullám ami felviszi odáig.

A pozícióméret sem volt valami jelentős, mindössze 100db részvényről beszélünk :)

#693444 Lebleuf Előzmény: #693436

Grat a találathoz; föntebb megállóval számolva ereszkedtem lefelé, eddig én sem bántam meg

#693434 rbbj11 Előzmény: #693370

hát ja

egyébként azóta megértettem, mire a pampogás: a csöd szélén táncoló ukránoknak nagy érvágás lenne az oroszok busás bérleti pénzének elesése, amit a krimi bázisért fizetnek. Miközben ez csak egy ajándék volt Hruscsovtól az 50-es években....hát Putin vissza akarja venni az ajándékot.

akárhogy is, ukránok romokban lesznek, maradnak, hosszabb lesz az agóniájuk, mint görögöknek, ami minden ottani bank hatalmas és végleges veszteségével jár majd

#693420 prfecó Előzmény: #693355

minusz 9 % ra most szándékosan teszek vételi ajánlatot , hátha megint tegnapi pánik lesz......

#693377 banyaiz Előzmény: #693370

Ilyen zavaros a forradalom. :) Hiába forradalmi idők vannak. Tudnám javasolni nekik a fülkeforradalmat és a rezsiharcot. :) Viktort kiküldhetnénk oda egy kis tapasztalatcserére úgy 10 évre pl tudnám javasolni a Krímet vmelyik laktanyát egy rezsifórumra az orosz tengerészgyalogosok körében, hátha díjazzák , elgondolkoznak rajta aztán bevonulnak a körletbe. :)

Nem egyszerű a szitu. Most katonailag is éles , de ha ez kicsit enyhül akkor is rendet tenni ilyen megosztottság mellett nem tűnik könnyűnek.

#693370 Ricsi Előzmény: #693272

Ez tökéletesen így van, azzal kiegészítve, hogy az Ukránoknál most nincs is, akivel tárgyalni lehetne. Sem az oroszoknak, sem az eu-nak. Nincs legitim vezetés, ami meg van, az egy katasztrófa.

#693365 banyaiz Előzmény: #693355

Ez a bank az ECB elmúlt stressztesztjein EU-s szinten dobogós helyen végzett mint legkevésbé kockázatos. Megelőzte 2 bank abból az egyik egy kis magánbank nem is tudom milyen országban. :)

Ha szélsőségesen elfajulna a helyzet, az EU szinte összes bankja térdre rogyna , és állami lélegeztetőgépen lenne , ez még állna saját erőből. Az más kérdés, hogy az árfolyama tartana a mélybe.

Csak ezt a forradalmár banki terrorizálás nagyon nagyon sok bankot Európában igencsak megviselt volna. Kis túlzással az Otp meg sem érezte (az alap számokat tekintve, és a terrorizálás komolyságához képest)

Persze mindent ki lehet készíteni a világon, de ahhoz igencsak komoly dolgok kellenek összerogyjon és akkor már Európa majd összes bankja feküdne előtte. Sokkal jobb a tőkehelyzete mint 2008-9-ben pedig akkor sem a mezőny gyengébb felében volt finoman szólva.

#693355 prfecó Előzmény: #693287

elment

viszont kicsit számoltam: OTP által kibocsátott kötvények értéke ( forintban ill devizában ) , kibocsátás ideje , lejárata és kamat és egyéb kondíciók.

VÉSZMADÁR lehetnék!!

Maradjunk abban , tegyük össze a két kezünket , hogy nem ez alapján van az OTP árfolyama

Hozzá még nem számoltam ukrán helyzetet és egyéb országok NLG helyzetét és Mo-i devizahiteles gondokat.

#693287 Hibaz Előzmény: #693271

Örülj neki,ma 2 long certi ütődött ki,ők annyira nem jártak jól......

#693279 banyaiz Előzmény: #693271

Eladni biztos el tudod dt-ben. Kérdés mennyiért. :)

Ebben a szituban most vagy lőni kezdenek, vagy minden fél visszavesz egy kicsit és enyhül a feszkó.

Remélem behúzzák a kéziféket . Ruszkik elindulnak a lendülettől véletlenül itt kötnek ki a Dunántúlon. Nem hiányoznak ide, van itt elég félázsia nélkülük is.

#693272 rbbj11 Előzmény: #693269

Nem értem, mit pampog Ukrajna. Krímben az ukránok a betolakodók, nem az oroszok, ez a bevonuláskor is látszott.

Örüljenek, ha nem akarják oroszok fél Ukrajnát magukhoz csatolni.

Kivételesen az oroszok voltak a "helyes" oldalon az elejétöl, én úgy láttam. Hisz egy demokratikus rendszerben ami a tüntetéseken történt, az valóban törvénytelen volt, és jelenleg valóban nincs legitim vezetésük, nem is beszélve arról, hogy az ország lakosságának majd fele nem is ismeri el az ellenzéket, és jó része el akar szakadni magától Ukrajnától is.