Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#693377 banyaiz Előzmény: #693370

Ilyen zavaros a forradalom. :) Hiába forradalmi idők vannak. Tudnám javasolni nekik a fülkeforradalmat és a rezsiharcot. :) Viktort kiküldhetnénk oda egy kis tapasztalatcserére úgy 10 évre pl tudnám javasolni a Krímet vmelyik laktanyát egy rezsifórumra az orosz tengerészgyalogosok körében, hátha díjazzák , elgondolkoznak rajta aztán bevonulnak a körletbe. :)

Nem egyszerű a szitu. Most katonailag is éles , de ha ez kicsit enyhül akkor is rendet tenni ilyen megosztottság mellett nem tűnik könnyűnek.

#693370 Ricsi Előzmény: #693272

Ez tökéletesen így van, azzal kiegészítve, hogy az Ukránoknál most nincs is, akivel tárgyalni lehetne. Sem az oroszoknak, sem az eu-nak. Nincs legitim vezetés, ami meg van, az egy katasztrófa.

#693365 banyaiz Előzmény: #693355

Ez a bank az ECB elmúlt stressztesztjein EU-s szinten dobogós helyen végzett mint legkevésbé kockázatos. Megelőzte 2 bank abból az egyik egy kis magánbank nem is tudom milyen országban. :)

Ha szélsőségesen elfajulna a helyzet, az EU szinte összes bankja térdre rogyna , és állami lélegeztetőgépen lenne , ez még állna saját erőből. Az más kérdés, hogy az árfolyama tartana a mélybe.

Csak ezt a forradalmár banki terrorizálás nagyon nagyon sok bankot Európában igencsak megviselt volna. Kis túlzással az Otp meg sem érezte (az alap számokat tekintve, és a terrorizálás komolyságához képest)

Persze mindent ki lehet készíteni a világon, de ahhoz igencsak komoly dolgok kellenek összerogyjon és akkor már Európa majd összes bankja feküdne előtte. Sokkal jobb a tőkehelyzete mint 2008-9-ben pedig akkor sem a mezőny gyengébb felében volt finoman szólva.

#693355 prfecó Előzmény: #693287

elment

viszont kicsit számoltam: OTP által kibocsátott kötvények értéke ( forintban ill devizában ) , kibocsátás ideje , lejárata és kamat és egyéb kondíciók.

VÉSZMADÁR lehetnék!!

Maradjunk abban , tegyük össze a két kezünket , hogy nem ez alapján van az OTP árfolyama

Hozzá még nem számoltam ukrán helyzetet és egyéb országok NLG helyzetét és Mo-i devizahiteles gondokat.

#693287 Hibaz Előzmény: #693271

Örülj neki,ma 2 long certi ütődött ki,ők annyira nem jártak jól......

#693279 banyaiz Előzmény: #693271

Eladni biztos el tudod dt-ben. Kérdés mennyiért. :)

Ebben a szituban most vagy lőni kezdenek, vagy minden fél visszavesz egy kicsit és enyhül a feszkó.

Remélem behúzzák a kéziféket . Ruszkik elindulnak a lendülettől véletlenül itt kötnek ki a Dunántúlon. Nem hiányoznak ide, van itt elég félázsia nélkülük is.

#693272 rbbj11 Előzmény: #693269

Nem értem, mit pampog Ukrajna. Krímben az ukránok a betolakodók, nem az oroszok, ez a bevonuláskor is látszott.

Örüljenek, ha nem akarják oroszok fél Ukrajnát magukhoz csatolni.

Kivételesen az oroszok voltak a "helyes" oldalon az elejétöl, én úgy láttam. Hisz egy demokratikus rendszerben ami a tüntetéseken történt, az valóban törvénytelen volt, és jelenleg valóban nincs legitim vezetésük, nem is beszélve arról, hogy az ország lakosságának majd fele nem is ismeri el az ellenzéket, és jó része el akar szakadni magától Ukrajnától is.

#693271 prfecó Előzmény: #693257

Nem voltam gép előtt és 3620 -on kaptam egy rakat OTP-t , mert bent felejtettem egy vételt.

Remélem ma még Day-trade el tudom adni.

#693270 banyaiz Előzmény: #693269

Arra gondolok , hogy a fegyvercsörtetésen kívül is vmi érdemi történik.

Ruszkik most elmentek az ingerküszöb széléig kb. Innen hogyan tovább, lerohanják Ukrajnát? Elfajulhat egy puskalövéstől is éles szitu, de szerintem egyik félnek sem lenne ez jó végkifejlet. Ukránoknak főleg, oroszoknak is azért ez komoly balhé lenne, világ többi részéről nem is szólva.

Szerintem ruszkiknak az a céljuk, hogy amit csak lehet kihozni a szituból jelezni, hogy azért van az a határ amit nem lehet átlépni ott a közelükben. Ezt úgy elég egyértelműen jelezték .

Persze KGB-s észjárást nem biztos le tudom követni. :)

#693269 Ricsi Előzmény: #693257

Komoly háború? Kik között?

A háborúhoz 3 dolog kell. Az oroszoknak mindháromból rengeteg, az ukránoknak meg a 3-ból egy sem. Így nem lesz komoly háború :)

jó nagy adag vétel 3780,…

#693260 Tapasz

jó nagy adag vétel 3780, 3680 és 3635 ért

#693257 banyaiz Előzmény: #693253

Csak nem úsztuk meg ezt az ukrán cirkuszt.

Nem voltam gépnél gondoltam olyan 3900-3800 környéki mozgások lesznek, jön az sms 10 óra felé bux -4,xx % na mondom otp biztos kapott nézem 36xx. Jól van.

Hát szerintem marhaság eldobálni ilyen árakon ezért az ukrán témáért, persze lehet nagy balhé belőle az is igaz. De nem hiszem bármelyik érintett félnek egy komoly háború lenne az érdeke. Ettől még lehet.

920-as vételem hirtelen …

#693253 picirigo

920-as vételem hirtelen elég drágának tűnik :D

kissé túl van ez parázva vsz!