Sziasztok! Kérhetek egy realt? Kösz.
Pont erre kellett nekem is hazaérnem, csodás... :-)
Sziasztok! Kérhetek egy realt? Kösz.
Pont erre kellett nekem is hazaérnem, csodás... :-)
3600ra beálltam venni, de persze csak rövid időre, mert forró :D
mennyi OTP..erstében persze nem megy..
3780on ment vagy 130.000db de csak 1 kötés..
Jó irány vsz ez az agrárvonal, Kite-s dolog, növelni a részesedést az ágazatban.
Csak nehogy egyszer csak érkezik a hír, hogy az Otp "önként" lemond a KITE-ről (különben a működési engedélyét megvonják:) Takbank mintára.
Pyxis: Dupláját ajánlották érte mint a másik vevő.
kiderül mekkora ellenségei egymásnak (ha egyébként eljutna az ügy a GVH-ig)
teszek egy nullát a borítékba
10... érezzék
A KITE felvásárlás miatt kiszabnék kb. 1 milliárdos büntit az OTP-re.
Én tavaly nyáron ragadtam be 5000-en, nem sokkal azelőtt vásároltam be hogy Csányi papa leküldte az árfolyamot :(
Szóval valamennyire belőlem is a nagyon rossz pozi beszél :S
Ami történést beárazott az kívül esett az orosz fegyveres konfliktus hatáskörén, az oroszok ukrán határon belüli militáris megjelenése könnyen lehozhatja akár az Egon féle huhogás szintjére (3125) – szerintem.
Ezt értem, de ennek a hírnek nincs direkt hatása az OTP-re, ami van az meg korlátozott. Az ukrán operáció részaránya az egész OTP-n belül kb. 10%-os, akármi is történik az nem fogja innen beszakítani az OTP árfolyamát.
Mitől lenne -6%-ban, meg 3400-ért, meg történelmi mélységekben az OTP??
:D Ha dől a dominó, akkor az nagyon magas ár lenne szerintem érte. Türelem, történelmi mélységet teremt(het) :D
Azért a mosolyom kevésbé őszinte, mert a nálam lévő nagy mol pakk is be fog zuhanni attól tartok. Hátha az orosz tankok a moltol veszik az üzemanyagot :D
Én vennék 3 400-on is, így mehetne rendesebben is ennél :)