10... érezzék
10... érezzék
A KITE felvásárlás miatt kiszabnék kb. 1 milliárdos büntit az OTP-re.
Én tavaly nyáron ragadtam be 5000-en, nem sokkal azelőtt vásároltam be hogy Csányi papa leküldte az árfolyamot :(
Szóval valamennyire belőlem is a nagyon rossz pozi beszél :S
Ami történést beárazott az kívül esett az orosz fegyveres konfliktus hatáskörén, az oroszok ukrán határon belüli militáris megjelenése könnyen lehozhatja akár az Egon féle huhogás szintjére (3125) – szerintem.
Ezt értem, de ennek a hírnek nincs direkt hatása az OTP-re, ami van az meg korlátozott. Az ukrán operáció részaránya az egész OTP-n belül kb. 10%-os, akármi is történik az nem fogja innen beszakítani az OTP árfolyamát.
Mitől lenne -6%-ban, meg 3400-ért, meg történelmi mélységekben az OTP??
:D Ha dől a dominó, akkor az nagyon magas ár lenne szerintem érte. Türelem, történelmi mélységet teremt(het) :D
Azért a mosolyom kevésbé őszinte, mert a nálam lévő nagy mol pakk is be fog zuhanni attól tartok. Hátha az orosz tankok a moltol veszik az üzemanyagot :D
Én vennék 3 400-on is, így mehetne rendesebben is ennél :)
Hétfőn nem lennék Otp tulaj. -6% -ot tippelek nyitóban, ha így haladnak a történések.
szép lett, totál nem érzem hol koppan, így én koppantam :-))
szép felkötések lesznek
Az OTP Bank Nyrt. pénteken arról tájékoztatta a tőkepiaci szereplőket, hogy az Inga Kettő Kft.-n, az Összehangoló Kft.-n, a Stabilizáló Kft.-n és a Bank Center No. 1. Kft.-n keresztül 46,69 százalékos közvetett tulajdoni részesedéssel rendelkezik a KITE Mezőgazdasági és Szolgáltató Zrt.-ben - az erről szóló közleményt a bank a BÉT honlapján, pénteken tette közzé.
Az MTI által az OTP Bank tulajdonszerzésével kapcsolatban feltett kérdésekre a bank médiakommunikációs osztályvezetője levélben közölte: az OTP Bank 2013-ban bejelentett stratégiai célkitűzése, hogy jelentős, 40 százalékos piaci részesedést érjen el az agrárfinanszírozásban.
Ennek a célnak az elérése érdekében a bank tavaly stratégiai szövetséget kötött Magyarország legnagyobb mezőgazdasági integrátorával, a KITE Zrt.-vel. Az együttműködés első tapasztalatai és a dinamikusan változó agrárfinanszírozási környezet együttes hatására az OTP Bank úgy döntött, hogy piaci céljai elérése érdekében szorosabbra fűzi a kapcsolatát az agrárcéggel, és leányvállalatain keresztül jelentős, 46,69 százalékos tulajdonrészt szerzett benne.
Az OTP Bank a KITE integrátori tevékenységének dinamikus fejlesztését tervezi mind a hazai, mind a nemzetközi piacokon - olvasható az OTP médiakommunikációs osztályvezetőjének válaszában.
utolsó fél óra, következik / következhet* a muscli átsorsolás, beálltam lentebb a jelenlegi eresz alá…
*(megf. rész aláhúzandó)
Kötvény az egy elég nyugis befektetés neki. Azért a fizetőképessége megrendüljön a banknak az nem túl sanszos, kötvényeket ne tudja majd kifizetni. Gondolom az sem véletlen eur alapon fektetett be.
Részvény eladás az igen kemény dolog volt. Benne van még a papírban az az ütés azóta is.
%-osan nem kevés, de 1500-1650 között is 10% különbség van vagy 1300 és 1430 között is. :) 2009-ben , és az érdemi volt?
Arra gondolok igazán, hogy különböző okok eléggé nyomasztják, és amíg ebben nincs érdemi előrelépés, változás addig nagy lelkesedés nem tud elönteni. Látod te is , hogy elmászott párszor 4500-ig 4600-ig, 4800-ig 1-2 napra aztán 1 hét múlva 4300 és hasonlók. Mert nincs érdemi változás azokban az okkokban ami miatt vergődik.
Bejött ez az ukrán téma is bónusznak, ami megint csak nem egy pozitív dolog.
tegnap volt egy cikk arról, hogy a nyári eladáskor 1,5 milliárddal többért adta el a mostani árnál, az OPUS kötvény pedig eddig 1,8 mrd-ot hozott neki, de tartja őket továbbra is...
az majdnem 10%