Vasárnap megint megyünk Mizsére, de Civic lesz a transzport.. :-)
Vasárnap megint megyünk Mizsére, de Civic lesz a transzport.. :-)
sajna addig nem megy,
ma nálunk vacsora,holnap a szembe szomszédnál házibuli...vasárnap csak lötyögök valszeg:)
2025-ben már a 2000esek is veteránok szinte:)
bááázzz Te aztán nem kukoricáztál:)
Én megpróbáltam, de nem jött be. Anno Angliában jól ment az angol tanulás, de ott ugye nem csináltam mást, jó sokba is került. Itt most úgy gondoltam h meló közben majd tanulok a kollégáktól, hát ez nem igaz, nagyon durván nem értettem, ha egymással beszéltek, miközben a rádiót meg igen.. Az a véleményem most, h a kettő kombinációja a legjobb. Tehát egy 4, vagy max 6 órás melót vállalni, akkor az ember már legalább 0-n van, s amellett suliba járni minden nap.
Igen, visszafelé is égettem. :-) Még nem tankoltam tele, úgyhogy nem tom, h mennyit evett, de biztos h 6-on belül. Viszont ma átültem a Celicába.. hát az egy más világ. Durván jobb, mint a Civic, vigyorogtam benne. S még nincs ellőve az összes puskapor, a motor is már rég volt beindítva. :-)
na ez hamar ment...én el sem jutottam sehiva, Te pedig már meg is jöttél....ilyen dialektusos helyen nem lehet nyelvet tanulni, arra talán Hannover környéke a jó, maga a hochdeutsch is onnan származik...én már nem akarnék nyelvet tanulni (mást sem), csak egy melót a közelben, amiből megélek...na de ez off:)..visszafele égett az eco lámpa?:))
Nekem megfelelnek a 2000 körüli kocsik. :-)
Tegnap megszűnt a megbizatásom a német cégemnél. Az iroda felajánlott egy másik helyet vhol Rosenheim mellett, de köszönettel visszautasítottam, kiderült számomra, h így nem lehet nyelvet tanulni.. No most a féltengelyt csak délelőtt kaptam meg, s nem tudtam kicserélni, mert a nagy anya a kerék közepén nem engedett, csak a crova szár görbült.. gyorsan kerestem szervízt, 85 eur volt.. De végre itthon vagyok. :-)
A Celicára több érdeklődő is van, pl bnő húga, de neki nem adom oda első autónak. :-) Ha nem sietsz, lecsúszol..
majmok....
ezzel azt érik csak el,hogy a magunkfajta innen kezdve lassan csak veterán autóval fog járni...
nem beszélve 2025-ben...mikor minden hibrid meg magátvezető fos lesz 100cm3 turbóval.
minden évben 1szer,volt,hogy 2szer az elmult 24év alatt Csikba,Erdélybe autozom vagy a családból vki tutira.
az 1990-1991 úthálózat még durvább volt,mint ahogyan az ország is.
napjainkig egy komolyabb hosszuságu autopálya nincs az országban.
1rövid szakasz van készen,
meg 2013 augusztusában más vonalon autoztam haza,ott láttam autopálya épitést már,de átadva semmi.
annyi javult,hogy ezelőtt 20évvel minden nagy retek városba bekellett menni,óriási időveszteséget szenvedve,ma azért akadnak már elkerülők,pl. Kolozsvár körül.
ez vicces
Az infrastruktúra fejlesztése mellett a bérköltségektől is függ, hogy marad-e Romániában a francia Renault gépkocsigyár, amely a Dacia gépkocsit gyártja itt - derült ki hétfőn Nicolas Maure, a Renault Románia vezérigazgatójának nyilatkozatából.
A Mediafax román hírügynökség szerint Maure leszögezte, hogy a francia gyártó egyelőre nem telepíti át a mioveni összeszerelő üzemét a marokkói Tangerbe, de leszögezte, a romániai gyárnak meg kell őriznie versenyképességét.
A vezérigazgató kifejtette, a francia gyártó számára nagyon fontos, hogy Románia nyugati határáig könnyen eljuttathassák az exportra szánt járműveket. Hozzátette: számításaik szerint járművenként 30 eurót takarítanának meg, ha a gyártól Románia nyugati határáig végig autópályán közlekedhetnének a Dacia járműveket szállító teherautók.
Rámutatott: a romániai üzem versenyképességét egyéb fontos tényezők is meghatározzák, így például a bérköltségeket egy bizonyos szinten kellene tartani, különben a marokkói gyár egyre versenyképesebbé válik, és elérheti a romániai üzem hatékonyságát.
A hírügynökség szerint a vezérigazgató leszögezte: a Renault-nak egyelőre nem áll szándékában elhagyni Romániát, de figyelembe véve a marokkói üzem fejlődését, fontos, hogy a romániai is megőrizze versenyképességét. A Dacia mioveni üzeméből jelenleg naponta 350 teherautó szállítja a járműveket Nyugat-Európába.
Február elején Traian Basescu román államelnök jelentette ki, hogy a Dacia áthelyezi összeszerelő üzemét Észak-Afrikába, mert a román kormány nem tekinti prioritásnak a dél-romániai Pitesti és az erdélyi Nagyszeben (Sibiu) közötti autópályaszakasz építésének az elkezdését.
A Renault Románia akkor közölte, hogy nem távoznak Romániából, de az újabb beruházásokat az infrastruktúra-fejlesztéstől teszik függővé.
auto bexarás történettel...
azonnal garázsba vele..kéne:)
http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2014/02/22/a_maserati_8cm_tortenete/
zseniális ötlet...
http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2014/02/22/budos_a_busz_de_draga_az_auto
http://www.gtchannel.com/blog/scoop-honda-working-rwd-compact-sports-car
az utobbi 15évben az ilyesmik a Hondánál elhalnak a tervezőasztalnál...
jó hír a teslának, a változatosság kedvéért most a porschék égnek...
http://totalcar.hu/magazin/hirek/2014/02/21/balhe_az_ego_porschek_korul/