Regisztráció Elfelejtett jelszó

Harcsa vagy Süllő

Re: nincs cím

#697766 banyaiz Előzmény: #697609

Kicsit túl bürokratizálták a témát vsz. De ennél nagyobb baj ne legyen. Viszont az egésznek akkor van bármi értelme ha rabsicokkal zéró tolerancia.

Mert az oké , hogy mi jogkövető emberkék még azt is adminisztráljuk három papíron, hogy tüsszentettünk egyet vízparton, csak a nem annyira jogkövetőkkel mi a nagy terv.

Mert szerintem nem az a legnagyobb szabálysértési probléma jelenleg, hogy valaki nem x-el mikor belógatja.

Aki árammal átverette a vizet tőle is kérek x-elt e? :) és a többi.

#697765 banyaiz Előzmény: #694675

Most nézem miket humorizálsz itt. :) Nagyon nagyon komoly dolog ám az a kuttyogatás. :)

#692908 banyaiz Előzmény: #692880

Nagyon jó lesz csak harcsából is lé. Sűrűbb olyan harcsapöriként, vagy akár halászléként is.

Ilyen alapanyagból nehéz rossz ételt készíteni. :)

Nekem pl nagyon ízlett harcsapörkölt gombapörkölttel, hozzá vmilyen köret.

Vagy egy mezei rántott harcsa semmi cifrázás milyen finom kaja.

#692880 Ibiza Előzmény: #692843

Szegeden ettem ami csak harcsahallé..abban csak harcsaszeletek vannak..az egész harcsából készül..utána szarvaspörkölt túróskapros nokival..nagyon jó volt..az újszegedi híd melletti halásztanya vagy mi a neve.

Nálunk anyukám általában 3 halból csinál halászlevet. Ponty dévér és kárász..

A pontynak a patkóit teszi a halászlébe meg esetleg a nagyobb kárászokat.

Ami leesik a pontyból meg a kisebb keszegekből dévérből főzi alaplevet..

Fokhagymát nem tesz bele de krumplit igen...

#692843 banyaiz Előzmény: #692783

Pontyot nem, harcsát igen. De harcsapörköltnél, vagy rántott harinál. Halászlébe harcsából fejet szoktunk , de csak ha rendes adag készül mert kis adagnál el sem fér a feje az edényben, hogy szerény legyek:)

Fokhagymát nem.

Ti a halászlének való po…

#692783 Tucsok

Ti a halászlének való pontyot,harcsát nyúzzátok? Fokhagymát tesztek bele?

#692750 banyaiz Előzmény: #692740

Ezt a sorozatot láttad már , érdemes megnézni, Soltésznak a harcsás könyve jó még.

Most jön a szezonja stupekezésnek, esti éjszakai pecáknak. Március, április jó esély . Ilyenkor ívás előtt gyűjtik a kalóriát. :)

Megyek majd évszakhoz képest baromi jó idő van mintha március vége lenne kb, este sincs hideg.

#692694 banyaiz Előzmény: #692632

Milyen simán elnyeli a pontyot. Pedig nem is egy hatalmas harcsa. Sokat nem kell nyeletni ha éhes. :)

Mondjuk jártam már nem egyszer úgy kuttyogatásnál piócával, hogy éppen csak elvitte az úszót felszín alá 2 centivel és mint a lassított felvétel kicsit vitte oldalra stb és nem akadt, pedig csak nyamvadt 10-15 szál pióca nem egy fél kilós ponty. Ugyanilyen szolíd kapásnál már többször volt elég jó méretű hal, szája szélében éppen a horog.

Aztán persze volt ellenkezője is majd kiszedte a kezemből a pergetőbotot a wobbler úgy elnyelte zsinórt kellett elvágni még fogóval se lehetett kiszedni.

#692465 banyaiz Előzmény: #692456

:D

"15 éves házasság után egy pár a pszichológusnál.

Miután a pszichológus megkérdezte őket, hogy mi a gond, a nő egy hosszadalmas, szenvedélyes és szívtépő listát zokogott el a szakembernek az elmúlt 15 év összes létező problémájáról. Csak mondta, mondta: elhanyagolás, bensőségesség hiánya, üresség, magányérzet, szeretet hiány, s egy egész lista a soha ki nem elégített érzelmi igényeiről, melyeket ki kellett bírnia házasságának eddigi szakaszában.

Az orvos miután végighallgatta a listát, felállt, körbejárta az íróasztalát, majd egy hatalmas szenvedélyes csókkal magához ölelte az asszonyt.

A nő elhallgatott, s mint akit elkábítottak, szótlanul leült.

A pszichológus a férjhez fordult és így szólt: "Látja, erre van szüksége a feleségének, hetente legalább háromszor! Meg tudja tenni?"

A férj gondolkodott egy kicsit, majd válaszolt: "Nos, el tudom hozni önhöz hétfőnként és szerdánként, de péntekenként horgászok"

#692456 Sigorszky Előzmény: #690577

Matula bácsi is érzi a tavaszt, sorban fogja a halakat, Tutajos semmit.

- Matula bácsi, mi van a horgodon?

- Kukac.

Másnap Tutajos kukaccal a horgán nem fog semmit. Matula bácsi sorra fogja a halakat.

- Matula bácsi, mivel horgászol?

- Kukoricával.

Másnap Tutajos kukoricával sem fog semmit, Matula bácsi megint sorban

szedi ki a halakat.

- Matula bácsi, ma mi van a horgodon?

- Kukac.

- Mondd, hogy döntöd el, hogy melyik nap mi a csali?

- Felkelek reggel, ha balra dűl a farkam, akkor kukac, ha jobbra, akkor

kukorica.

- De Matula bácsi, nekem úgy áll reggel a farkam, mint a cövek.

- Hülye vagy fiam, akkor dugni menjél, ne horgászni!

#690624 taresz Előzmény: #690578

Csukázni szerettünk volna. Nem vagyok nagy horgász, így nem tudom mikor mire van tilalom. Minden halat megpuszil és megy vissza. Sajnálja.. .....

Új hobby -t nézett ki egyébként. RC repülő. Ez nekem is jobban tetszene. :) Az álom egy helikopter. Horgászni olcsóbb sport.