Grat
Óvatosan..holnap havi zárás de sztem is kieste magát..sajna keveset vagyok gép előtt reggel certivel kerestem 10%-ot de du-ra kivert volna..
Reggel nem voltam ilyen bent, de most újabb pakk vétel 3888 ért
a 750 az érdekes színt..sztem persze.. felfelé ellenállás de esésben semmi..inkább a 700..de alatta sok stop van ezért általában átmegy rajta..
alapból semmi gond OTP-vel ..ukrán helyzet árazódik túl.
Holnap egon jön: 3145 nél betölti a rést, és sokan a kardjukba dőlnek, ez van az oti egy nagyon kiszámíthatatlan sepx papper.
Ennek a szutyoknak vége van. Putyin kiütötte mint mohamed ali joe frézert a q anyját.
csodálatos hidegvérrel viseltem az esést ahhoz képest, milyen magasról vannak longjaim. Főleg azért tudtam ilyen pókerarcot vágni, mert nem figyeltem mi történik, csak pár percre. :D
Hja ez vissza hullott minta é-koreai ss20. Q anyját. Ez dirib darabokra esik.
bocs, otp meg bux topikban engem nem az online vásárlás izgat,
attól még lehet segíteni, csak van rá más hely
én sem itt hirdetem a kolléganőm használt autóját, de ha gondolod beírom ide, hátha valaki segít...
biztos nem életveszély, ha nem gyenge a szíved, max a pénzed lesz kevesebb :) Nem tudom milyen időtáv, de mivel ma törte le a támaszt, nem ideális az időpont a vételekre...
ilyenkor életveszél belenyúlni,vagy nagyon szükre a stoppokat..
hoppá kezd ukrán hangulat lenni
Alattomos ez az ukrán téma, nem egy gyors forradalom aztán minden szép.
Sajnos amúgy is mióta ez a végső dev hitel mentés lebegtetés + Cs papa eladás megtörtént a papír itt ragadt 4 k környékén.
Most erre az ukrán témára megint lehet adni. Eleve nem túl acélos szintekről 200 napos alattról stb.
Ez van forradalmi időket élünk.