Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#692893 Ibiza Előzmény: #692890

Óvatosan..holnap havi zárás de sztem is kieste magát..sajna keveset vagyok gép előtt reggel certivel kerestem 10%-ot de du-ra kivert volna..

Reggel nem voltam ilyen …

#692891 Tapasz

Reggel nem voltam ilyen bent, de most újabb pakk vétel 3888 ért

#692878 Ibiza Előzmény: #692833

a 750 az érdekes színt..sztem persze.. felfelé ellenállás de esésben semmi..inkább a 700..de alatta sok stop van ezért általában átmegy rajta..

alapból semmi gond OTP-vel ..ukrán helyzet árazódik túl.

Aszonták az okosok, hogy…

#692876 Tapasz

Aszonták az okosok, hogy ágyúdörgésnél kell venni ....

#692870 Labandy Előzmény: #692857

Holnap egon jön: 3145 nél betölti a rést, és sokan a kardjukba dőlnek, ez van az oti egy nagyon kiszámíthatatlan sepx papper.

#692869 Labandy Előzmény: #692868

Ennek a szutyoknak vége van. Putyin kiütötte mint mohamed ali joe frézert a q anyját.

csodálatos hidegvérrel v…

#692868 DiamondB

csodálatos hidegvérrel viseltem az esést ahhoz képest, milyen magasról vannak longjaim. Főleg azért tudtam ilyen pókerarcot vágni, mert nem figyeltem mi történik, csak pár percre. :D

#692855 tozsdenyul Előzmény: #692832

bocs, otp meg bux topikban engem nem az online vásárlás izgat,

attól még lehet segíteni, csak van rá más hely

én sem itt hirdetem a kolléganőm használt autóját, de ha gondolod beírom ide, hátha valaki segít...

Re: .......

#692854 Kissherceg Előzmény: #692853

biztos nem életveszély, ha nem gyenge a szíved, max a pénzed lesz kevesebb :) Nem tudom milyen időtáv, de mivel ma törte le a támaszt, nem ideális az időpont a vételekre...

Re: .......

#692842 banyaiz Előzmény: #692768

Alattomos ez az ukrán téma, nem egy gyors forradalom aztán minden szép.

Sajnos amúgy is mióta ez a végső dev hitel mentés lebegtetés + Cs papa eladás megtörtént a papír itt ragadt 4 k környékén.

Most erre az ukrán témára megint lehet adni. Eleve nem túl acélos szintekről 200 napos alattról stb.

Ez van forradalmi időket élünk.