csodás a 4430-as vételem, azóta csak esik:-(
Holnap egon jön: 3145 nél betölti a rést, és sokan a kardjukba dőlnek, ez van az oti egy nagyon kiszámíthatatlan sepx papper.
Ennek a szutyoknak vége van. Putyin kiütötte mint mohamed ali joe frézert a q anyját.
csodálatos hidegvérrel viseltem az esést ahhoz képest, milyen magasról vannak longjaim. Főleg azért tudtam ilyen pókerarcot vágni, mert nem figyeltem mi történik, csak pár percre. :D
Hja ez vissza hullott minta é-koreai ss20. Q anyját. Ez dirib darabokra esik.
bocs, otp meg bux topikban engem nem az online vásárlás izgat,
attól még lehet segíteni, csak van rá más hely
én sem itt hirdetem a kolléganőm használt autóját, de ha gondolod beírom ide, hátha valaki segít...
biztos nem életveszély, ha nem gyenge a szíved, max a pénzed lesz kevesebb :) Nem tudom milyen időtáv, de mivel ma törte le a támaszt, nem ideális az időpont a vételekre...
ilyenkor életveszél belenyúlni,vagy nagyon szükre a stoppokat..
hoppá kezd ukrán hangulat lenni
Alattomos ez az ukrán téma, nem egy gyors forradalom aztán minden szép.
Sajnos amúgy is mióta ez a végső dev hitel mentés lebegtetés + Cs papa eladás megtörtént a papír itt ragadt 4 k környékén.
Most erre az ukrán témára megint lehet adni. Eleve nem túl acélos szintekről 200 napos alattról stb.
Ez van forradalmi időket élünk.
Névjegy nem volt :) , csak 2009-ben kezdtem vásárolgatni és akkor teleírtam itt mindent az aggodalmaimmal mert mindig ellenkező irányba ment a papír a vételi szándékaimhoz képest. Akkor elég volt beírnom hogy veszek vagy eladok, ennél stabilabb iránymutatás nem kellett :))
Akkor persze nem vigyorogtam rajta. Azóta csak pálya széléről figyelek, esetleg nagyon apró pénzzel játszok csak azért hogy lássam megy-e.
3 helyre raktam..ugord át.. neked nem kell..nem férsz bele...örülök ha egy pf szökevény megmondja mit csináljak..:) tréfás. Ismerősnek segítek..iskolában egy csoportnak.
eladtam a certit..kb 10% köszönöm a piacnak..eladtam mert záróra benyomhatják..esetleg havi zárásra..
...ez f@stalicska vissza hullott mint a É-Kóreai ss-20:)
neked biztos megéri a csajod kérdőívét minden létező topikba bepakolni, de másnak nem biztos...
nyiss vagy keress egy alkalmas topikot ahol megtalálja aki segíteni akar, vagy érdekli
http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/718611497/
ha van kedvetek töltsétek ki légyszi..egy BKF-es hölgy diplomamunkájához kell..kb 5 perc.
nem kell email nem kell regisztráció