Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#692261 Ibiza Előzmény: #692250

nincs egy darab sem..lusta vacak papír..unalmas..évente egyszer pletyi megy..dolgom volt 350nél shortoltam volna..

ja de van..egy nagyon kevés nyeszes számlán..richter van rajta még tizedelés elöttről meg mtel..de sztem 400felettiek..de ezt nem nézegetem..

#692254 birkanyiiroo Előzmény: #692249

"...Még jó, hogy nem jelentette be most, hogy vazzeg lenyúljuk a cég maradékát is..."

Nono! Természetesen csak a 4.79%-on felüli maradék részt! :-) Nyilván ez is szerepelt az aláírandók között... )

349 ért eladott pakk vis…

#692252 Tapasz

349 ért eladott pakk visszavéve 339 ért. Egy kis bauershort volt :-)

#692249 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #692246

Még jó, hogy nem jelentette be most, hogy vazzeg lenyúljuk a cég maradékát is... az elméletem gránitszilárdságú mint a tákolmány :-)

A kosárkáimat bekészítettem!

7végén vagy zárás után j…

#692248 Ibiza

7végén vagy zárás után jöhet egy bejelentés..

#692246 birkanyiiroo Előzmény: #692242

ne siess vele... most először hadd szaladjanak el a csalódott kivásárlás-hívők... aztán majd jövünk mi az új sztorival. :)

Ebből ma már nem lesz sh…

#692243 Hibaz

Ebből ma már nem lesz shortzárás...

Nem látod Te a fától az …

#692240 Nyeretlen_Keteves

Nem látod Te a fától az erdőt! A lényeg az, hogy azt a lovat kell ütni amelyik húz! De ha sokat ütik akkor megdeglik (még a dakota is :-)

Mindenesetre, én csak akkor fektetnék be további százmilliárdokat, ha a befektetések teljes eredménye(ha lesz egyáltalán, gondolom itt van olyasmi amit nem kötöttek az orrunkra) az enyém lesz. Persze én az unorthodox gondolkodás híve vagyok! :-)

#692238 birkanyiiroo Előzmény: #692234

és akkor így már érthető, hogy a befektetői napon miért számoltak folyamatosan csökkenő ebitdával 2017-ig... meg aztán a magyar CFO is valami ilyesmit nyilatkozott a sorok között a szervilisen alákérdezős sefülesefarka rádiós beszélgetésben, még valamikor ATL környékén...