Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#692254 birkanyiiroo Előzmény: #692249

"...Még jó, hogy nem jelentette be most, hogy vazzeg lenyúljuk a cég maradékát is..."

Nono! Természetesen csak a 4.79%-on felüli maradék részt! :-) Nyilván ez is szerepelt az aláírandók között... )

349 ért eladott pakk vis…

#692252 Tapasz

349 ért eladott pakk visszavéve 339 ért. Egy kis bauershort volt :-)

#692249 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #692246

Még jó, hogy nem jelentette be most, hogy vazzeg lenyúljuk a cég maradékát is... az elméletem gránitszilárdságú mint a tákolmány :-)

A kosárkáimat bekészítettem!

7végén vagy zárás után j…

#692248 Ibiza

7végén vagy zárás után jöhet egy bejelentés..

#692246 birkanyiiroo Előzmény: #692242

ne siess vele... most először hadd szaladjanak el a csalódott kivásárlás-hívők... aztán majd jövünk mi az új sztorival. :)

Ebből ma már nem lesz sh…

#692243 Hibaz

Ebből ma már nem lesz shortzárás...

Nem látod Te a fától az …

#692240 Nyeretlen_Keteves

Nem látod Te a fától az erdőt! A lényeg az, hogy azt a lovat kell ütni amelyik húz! De ha sokat ütik akkor megdeglik (még a dakota is :-)

Mindenesetre, én csak akkor fektetnék be további százmilliárdokat, ha a befektetések teljes eredménye(ha lesz egyáltalán, gondolom itt van olyasmi amit nem kötöttek az orrunkra) az enyém lesz. Persze én az unorthodox gondolkodás híve vagyok! :-)

#692238 birkanyiiroo Előzmény: #692234

és akkor így már érthető, hogy a befektetői napon miért számoltak folyamatosan csökkenő ebitdával 2017-ig... meg aztán a magyar CFO is valami ilyesmit nyilatkozott a sorok között a szervilisen alákérdezős sefülesefarka rádiós beszélgetésben, még valamikor ATL környékén...

#692234 birkanyiiroo Előzmény: #692229

és feltehetően oszti sem lesz a következő egynéhány évben... úgy tűnik, hogy szolid fejőstehénből növekedési sztorira akarnak átállni, ahhoz meg sok pénz kell az elején.