Bözsi-Teló paritás újra! Hajrá csigák!! :)
Bözsi-Teló paritás újra! Hajrá csigák!! :)
Természetesen, de az az "egyéb" kategória is odaadja, csak egy kicsit megdrágítva! :-)
"...Még jó, hogy nem jelentette be most, hogy vazzeg lenyúljuk a cég maradékát is..."
Nono! Természetesen csak a 4.79%-on felüli maradék részt! :-) Nyilván ez is szerepelt az aláírandók között... )
349 ért eladott pakk visszavéve 339 ért. Egy kis bauershort volt :-)
A választások előtt vagy egy kicsit utána :-)
ezek szerint longolod 340 fölöttről... :)
Még jó, hogy nem jelentette be most, hogy vazzeg lenyúljuk a cég maradékát is... az elméletem gránitszilárdságú mint a tákolmány :-)
A kosárkáimat bekészítettem!
ne siess vele... most először hadd szaladjanak el a csalódott kivásárlás-hívők... aztán majd jövünk mi az új sztorival. :)
Lassan lehet majd csipegetni....
Nem látod Te a fától az erdőt! A lényeg az, hogy azt a lovat kell ütni amelyik húz! De ha sokat ütik akkor megdeglik (még a dakota is :-)
Mindenesetre, én csak akkor fektetnék be további százmilliárdokat, ha a befektetések teljes eredménye(ha lesz egyáltalán, gondolom itt van olyasmi amit nem kötöttek az orrunkra) az enyém lesz. Persze én az unorthodox gondolkodás híve vagyok! :-)
és akkor így már érthető, hogy a befektetői napon miért számoltak folyamatosan csökkenő ebitdával 2017-ig... meg aztán a magyar CFO is valami ilyesmit nyilatkozott a sorok között a szervilisen alákérdezős sefülesefarka rádiós beszélgetésben, még valamikor ATL környékén...
Már értem! :-)
a kontextusból :)
És ez honnan jött le ? :-)
és feltehetően oszti sem lesz a következő egynéhány évben... úgy tűnik, hogy szolid fejőstehénből növekedési sztorira akarnak átállni, ahhoz meg sok pénz kell az elején.
nem lesz kivásárlás, annyi már átjöhetett...
Vazzeg... megint elhatalmasodott felettem ez a rossz érzés! :-)