"...dolgom volt 350nél shortoltam volna.."
ühüm... erre való a limites megbízás.
"...dolgom volt 350nél shortoltam volna.."
ühüm... erre való a limites megbízás.
Bözsi egy kört ránkver.... de sebaj, jobb itt venni majd mint 352-ön! :-)
nincs egy darab sem..lusta vacak papír..unalmas..évente egyszer pletyi megy..dolgom volt 350nél shortoltam volna..
ja de van..egy nagyon kevés nyeszes számlán..richter van rajta még tizedelés elöttről meg mtel..de sztem 400felettiek..de ezt nem nézegetem..
Megindult a forgalom rendesen....
Bözsi-Teló paritás újra! Hajrá csigák!! :)
Természetesen, de az az "egyéb" kategória is odaadja, csak egy kicsit megdrágítva! :-)
"...Még jó, hogy nem jelentette be most, hogy vazzeg lenyúljuk a cég maradékát is..."
Nono! Természetesen csak a 4.79%-on felüli maradék részt! :-) Nyilván ez is szerepelt az aláírandók között... )
349 ért eladott pakk visszavéve 339 ért. Egy kis bauershort volt :-)
A választások előtt vagy egy kicsit utána :-)
ezek szerint longolod 340 fölöttről... :)
Még jó, hogy nem jelentette be most, hogy vazzeg lenyúljuk a cég maradékát is... az elméletem gránitszilárdságú mint a tákolmány :-)
A kosárkáimat bekészítettem!
ne siess vele... most először hadd szaladjanak el a csalódott kivásárlás-hívők... aztán majd jövünk mi az új sztorival. :)
Lassan lehet majd csipegetni....
Nem látod Te a fától az erdőt! A lényeg az, hogy azt a lovat kell ütni amelyik húz! De ha sokat ütik akkor megdeglik (még a dakota is :-)
Mindenesetre, én csak akkor fektetnék be további százmilliárdokat, ha a befektetések teljes eredménye(ha lesz egyáltalán, gondolom itt van olyasmi amit nem kötöttek az orrunkra) az enyém lesz. Persze én az unorthodox gondolkodás híve vagyok! :-)
és akkor így már érthető, hogy a befektetői napon miért számoltak folyamatosan csökkenő ebitdával 2017-ig... meg aztán a magyar CFO is valami ilyesmit nyilatkozott a sorok között a szervilisen alákérdezős sefülesefarka rádiós beszélgetésben, még valamikor ATL környékén...
Már értem! :-)
a kontextusból :)