Szerintem jobb ha betárazol ebből a cafkából hamarosan, mert felgöngyölítettem ezt a bűnügyet (részletekkel most nem fárasztanálak :-) Néha nekem is vannak ám olyan pillanataim mikor nem a sötétben tapogatózok...:-) Főleg mióta szittya lettem!
Szerintem jobb ha betárazol ebből a cafkából hamarosan, mert felgöngyölítettem ezt a bűnügyet (részletekkel most nem fárasztanálak :-) Néha nekem is vannak ám olyan pillanataim mikor nem a sötétben tapogatózok...:-) Főleg mióta szittya lettem!
miért adnám el ott? én nem ugrabugrálok... hosszú távra tervezek ebben a gyémántban. )
De ha eladod majd 600-on akkor az a 150-200 darab is egyhavi közmunka!
Legalább majd ott megtámasztod! :-) Én még csipegetek alkalomadtán....(négy pont)
OK, ígérem veszek a kedvedért majd olyan 150-200 db-ot 325-ön... oszt hadd szóljon, lássuk mit tud!... :-)
megállapodást Orbán Viktor miniszterelnök holnap 11:30 órakor írja alá a Deutsche Telekom AG vezérigazgatójával
Nagyföncsi nem két üveggyöngyért jön ide! Lesz az három is!
ATL körül "átadva" ?? De gonosz vagy! :-) Valakik nagyon sokat keresnek ezen a bulin, de keressünk mi is! :-)
A Magyar Közlöny szerdai száma alapján partnerségi együttműködési megállapodást köt a kormány a Magyar Telekommal. A rövid határozat érdekessége, hogy nem "stratégiai megállapodás" szerepel benne (mint sok más magyarországi nagy cég esetében), hanem "partnerségi együttműködési megállapodás".
Tehát Vodafone megkapta a férgesét, Telekom kap valami szép szeletet a tortából, de mivel tavaly év végén ME úr még ezt nem tudta..... hogy majd ez lesz, ezért fillérekért megszabadult az állam majd 30 millió darab részvénytől....mert nem akarta drágábban eladni
További vételi jelet küldött a mindenható(személyesen), tehát venni kell mint állat! :-)
ATL körül "átadva". :)(:):(
5,0816 % volt még nekik 2011 novemberében, most van 0.01 (+ 4,79 Simészároséknál..) :)
http://www.origo.hu/gazdasag/hirek/20111108-magyar-telekom-reszvenyeket-vasarolt-az-allam.html
Kíváncsi lennék, hogy kiknél landolt a pakk nagy része.
Azt sejtettük a 30-40-50 millió darab forgalmú napoknál, hogy repült az állami pekidzs is (MSCI index-es parába csomagolva), de mennyire volt ez vajon lejátszva??? Nagyon! :-)
De ez is csak egy az összeesküvés elméletek közül.
Tehát az állam is rásegített az ész nélküli kiszórással a mélypontra.
Az egyéb lennék én! :-) De az is lehet, hogy Simészáros ( ők nem férnek be a belföldi magánszemély kategóriába :-) Mellesleg tényleg kíváncsi lennék ki vette meg azt a kis pekidzset... ha azok akikre gondolok akkor hamarosan 500 lesz! :-)
"egyéb" 4.79% ??
hol a pszáf ilyenkor?? :-) (ja, már az is orbánnál és bandzsinál) :)
Itt is van amiről vakeráltam már tavaly év végén...állam bácsi jó gazda módjára eladta 300 alatt a telkó részvényeket...de felszívtuk böcsülettel!
http://www.telekom.hu/rolunk/befektetoknek/magyar_telekom_reszveny/tulajdonosi_szerkezet
http://nol.hu/gazdasag/orban_kiadta__kotelezo_a_vodafone-hoz_szerzodni
Holnap stratégiailag megállapodunk! De meg ám! A Vodafone meg viheti a férgesét..
Azért szeretem ezt a totyikot, mert a szakma igazi mélységeit is részletekbe menően feltárja a laikusok előtt! Olyan igaz hiánypótló! :-)
a fórummotor nem mindig segít
én is egyenlőre (döntetlenre) tartottam tegnap a Bayern-Arsenalt tippmixen, de egyelőre rábaxtam... :)