Ez a kocsi nem tecc? Itt van a városban..
Nézd, tudod, h mennyit keres itt egy szakmunkás.. Azt mondta, h 15 liter ha nyomja, normál országút 10. Az akkor 12-13 átlag, 635Csi ugyanennyit evett.
Dajkálni, mi? Itt aztán dajkálódnak 3 tonnás utifutikkal.. :-)
harmonika tetővel:)
franciát dajkálni kell,és szalon egy gazdásnak kell lennie,más különben elektronikusan ugy összekeverdenek,hogy azt sem tudják merre vannak arccal,csak világitanak,mint a fóti cora éjjel:)
350Z jöhetne:)jól él a gyerek,birja tankolni?:)
Ki is nézek belőled egy ilyen lóf.szt.. egyre csak sülyedsz. :-)
Lassan ki kell próbálnod a Celicát, h megint tud végre, mi az az autó. ;-)
Monnyuk most én is csigásan nyomom, a cégnek Peugeot Boxerek vannak. 3.0d, 160 ló. Tök csendes, kényelmes, extrás, 6-os váltó.. viszont 4-ből 2-ben világítgat a check engine. :-)
Egyik kollégámnak (22 éves srác) Nissan 350Z van, 20 collos kerekekkel. Télen Pug307-et használ, az ki van vonva a forgalomból, majd csere..
megbolondultak a gyártók ,a bmw meg elsőkerekeseket fog ontani...
nem ez lesz a következő autóm,de komolyan tetszik..:)
hátsó kerékkel,ez nem semmi...
http://www.autonavigator.hu/autosvilag_hirei/kicsit_500_eleg_retro_itt_a_cuki_renault_twingo-11776
én azért aszondom,like:)
jobb volt a szivó vti,vagy v-tech szerintem is,de nagy durrogva...
a formája tetszett....bár az ilyeneket csak nézegetem, én már csak egyterüvel, vagy suv-val járok, amibe könnyű ki-beszállni, magasan ülök, és könnyű bele pakolni...
Fujj turbó. Ezzel nálam ugyanúgy sülyesztőbe kerülnek, mint a BMW a Bangle korszak után.
Bnő azt mondta, más nem, kijön hozzám vmely 7végén, s hoz féltengelyt..
erős kezdés,az első napra
Jah, s persze ugye idén már nem német meló volt a terv, elküldtem egy-két állás pályázatot, s ma hívtak volna interjúra..
Az első melónap poén volt, tök szép helyeken autóztunk a Bayerische Wald-on keresztül beépíteni. Viszont a Honda csúnyán megszívatott, ill. tkp én magam.. elpattant a féltngely, amit korábban nagyon nézegettem, de nem cseréltem ki.. most vhogy szereznem kell egyet, szerszámot szerencsére hoztam.
Jah, Straubing. Leszervezem neked, h Tischler lehess.. :-)