Regisztráció Elfelejtett jelszó

Takarék Jelzálogbank fórum

Re: nincs cím

#691257 banyaiz Előzmény: #691216

Felépíteni elég időigényes valóban, ha egyáltalán lehetséges. De félázsiai , féltörvényes módszerekkel , állami hátszéllel a zavarosban lehet halászgatni azért a cél érdekében. :)

Mondjuk ha ez a cél akkor viszont most kell komoly részvénymennyiségeket már birtokolniuk nem akkor ha már ez jó úton jár a megvalósulás felé.

Vagy rövid távon felvásárolniuk ez se kizárt.

Egyvalamit vszínűnek tartok nem hobbiból vették el a takszövöktől a takbankot és passzolják át fhb-nak. A nyilvános magyarázatai ennek a témának kissé sántítanak. Oké lehet az is így tőkeerősebb Fhb-n keresztül jobban tud majd működni.

De vhogy ezeknek a polgártársaknak ügyködései mögött mindig személyes anyagi hasznok tűnnek fel a nemzeti érdekek mögött. Lásd dohány pl.

Szóval vmi azért mocorog a háttérben szerintem.

#691238 Janicroft Előzmény: #691233

Ha jól emlékszem te valahol 300 körül szálltál be? Szóval innen ne ba*d már el légyszíves! :)

#691233 Turkoglu Előzmény: #691225

Na látod ha el is b@szom legalább jót akartam pont mint a fiúk...

És még az is közös bennünk ,hogy ők maguknak én pedig magamnak akarok jót... :-)

#691225 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #691222

"Tévedés jogát fenn tartom, meg a longomat is egyenlőre"

Ez a beszéd! Ilyen tökös gyerekekre van szüksége a nemzetnek, és akkor semmi sem állít meg minket! :-)

#691222 Turkoglu Előzmény: #691216

A vége egy kivásárlás lesz és tőzsdéről kivezetés az én verzióm szerint... aztán persze lehet a fiúk majd másképpen gondolják... Mindenesetre számomra más ésszerű magyarázat nincs erre a száguldásra... (Tévedés jogát fenn tartom, meg a longomat is egyenlőre:-)

#691216 Janicroft Előzmény: #691199

"kellene egy Otp nekünk , építsük fel,"

Rengeteg embernek a bank az egyet jelent az OTP-vel, egy másik része meg magyar bankra nem bízná soha a pénzét, itt nem lehet egy új OTP-t felépíteni.

#691200 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #691196

Kérdezzük meg Szíjjast! Az nagyon mosolygott mikor aláírta a gazdasági izét TürkmKirgTadzs.. mind1 valami isztánnal! :-)

#691199 banyaiz Előzmény: #691186

Itt van Spéder aki azért otp-s ügyeket átlátja, közelről nézte.

Nem tartom kizártnak elbeszélgettek vele, hogy figyelj már kellene egy Otp nekünk , építsük fel, te adod a szakértelmet, mi a pol hátszelet. Első lépésnek nem rossz egy ilyen Takbankot lenyelni.

Nem kizárt hosszabb távra ilyen célok vannak.

Aztán majd Felcsúton a stadion mellett felépül az FHB új székháza. Ahol felvesznek 2 közmunkást is takarítani. :) Lehet ilyen. :)

#691196 Turkoglu Előzmény: #691192

Valami még tuti van... Nézd meg a portfolió írja ,hogy elszállt a telekom... Erről akkor mit kéne írnia... Megy a keverés a háttérben...

#691195 banyaiz Előzmény: #691186

Ha ez egy nagy sztori pl megirigyelték Cs papa otp-s sztoriját és merjünk nagyot álmodni alapon szeretnének egy ilyen bankot maguknak is (jó az ha van dohánytrafik mellett , több lábon állás:) akkor igencsak magasabb áron is lesz. Ez nem rövid távon fog kiderülni.

Ha csak "kicsiben" muttyangatnak akkor egy nagy öröm aztán nagy esés, a végén pedig vhol vergődés ami még mindig jóval magasabb árfolyam lehet mint 300-400 ahonnan indult a történet.

Az is lehet elmegy 2 k-ig rövid távon is. De hová teszel itt akár egy stoppot is, esik 100 Ft-ot az csak egy kis korrekció bármelyik nap előferdülhet.

#691192 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #691186

Mondtam tegnap, úgy veszik mintha ingyen lenne!

Ne hamarkodd el a döntést, bár az ugye még a tied(itt még:-)

Én már többször megszabadultam ettől, nem panaszkodhatom, de ebben a helyzetben tanácsot nem tudok adni(lehet így is úgy is).

Bár ha pusztán a számokat nézem ennyi nincs ebben a történetben, lehet hogy van még olyan is amit nem is sejtünk!

#691186 Turkoglu Előzmény: #691182

Csak tudod az motoszkál bennem, hogy ha ezek itt ilyen magasságokba még mindíg ész nélkül veszik mi lesz még itt...

#691182 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #691175

Ha nem tévedek a PSZÁF utódjában Gyurci a mindenes...szerinted az ismerettségi körében lévők(ez egy tág kör ugye) nem vettek? :-)