Alakul a beszállótok... :-)
Felépíteni elég időigényes valóban, ha egyáltalán lehetséges. De félázsiai , féltörvényes módszerekkel , állami hátszéllel a zavarosban lehet halászgatni azért a cél érdekében. :)
Mondjuk ha ez a cél akkor viszont most kell komoly részvénymennyiségeket már birtokolniuk nem akkor ha már ez jó úton jár a megvalósulás felé.
Vagy rövid távon felvásárolniuk ez se kizárt.
Egyvalamit vszínűnek tartok nem hobbiból vették el a takszövöktől a takbankot és passzolják át fhb-nak. A nyilvános magyarázatai ennek a témának kissé sántítanak. Oké lehet az is így tőkeerősebb Fhb-n keresztül jobban tud majd működni.
De vhogy ezeknek a polgártársaknak ügyködései mögött mindig személyes anyagi hasznok tűnnek fel a nemzeti érdekek mögött. Lásd dohány pl.
Szóval vmi azért mocorog a háttérben szerintem.
Ebből Te már ne jöhetsz ki bukottan mint a baloldal :-)
Ha jól emlékszem te valahol 300 körül szálltál be? Szóval innen ne ba*d már el légyszíves! :)
Na látod ha el is b@szom legalább jót akartam pont mint a fiúk...
És még az is közös bennünk ,hogy ők maguknak én pedig magamnak akarok jót... :-)
"Tévedés jogát fenn tartom, meg a longomat is egyenlőre"
Ez a beszéd! Ilyen tökös gyerekekre van szüksége a nemzetnek, és akkor semmi sem állít meg minket! :-)
A vége egy kivásárlás lesz és tőzsdéről kivezetés az én verzióm szerint... aztán persze lehet a fiúk majd másképpen gondolják... Mindenesetre számomra más ésszerű magyarázat nincs erre a száguldásra... (Tévedés jogát fenn tartom, meg a longomat is egyenlőre:-)
"kellene egy Otp nekünk , építsük fel,"
Rengeteg embernek a bank az egyet jelent az OTP-vel, egy másik része meg magyar bankra nem bízná soha a pénzét, itt nem lehet egy új OTP-t felépíteni.
Szijjas nem ér rá mert edzésen van a dunakeszi kinizsi futsal csapatánál...
Kérdezzük meg Szíjjast! Az nagyon mosolygott mikor aláírta a gazdasági izét TürkmKirgTadzs.. mind1 valami isztánnal! :-)
Itt van Spéder aki azért otp-s ügyeket átlátja, közelről nézte.
Nem tartom kizártnak elbeszélgettek vele, hogy figyelj már kellene egy Otp nekünk , építsük fel, te adod a szakértelmet, mi a pol hátszelet. Első lépésnek nem rossz egy ilyen Takbankot lenyelni.
Nem kizárt hosszabb távra ilyen célok vannak.
Aztán majd Felcsúton a stadion mellett felépül az FHB új székháza. Ahol felvesznek 2 közmunkást is takarítani. :) Lehet ilyen. :)
Valami még tuti van... Nézd meg a portfolió írja ,hogy elszállt a telekom... Erről akkor mit kéne írnia... Megy a keverés a háttérben...
Ha ez egy nagy sztori pl megirigyelték Cs papa otp-s sztoriját és merjünk nagyot álmodni alapon szeretnének egy ilyen bankot maguknak is (jó az ha van dohánytrafik mellett , több lábon állás:) akkor igencsak magasabb áron is lesz. Ez nem rövid távon fog kiderülni.
Ha csak "kicsiben" muttyangatnak akkor egy nagy öröm aztán nagy esés, a végén pedig vhol vergődés ami még mindig jóval magasabb árfolyam lehet mint 300-400 ahonnan indult a történet.
Az is lehet elmegy 2 k-ig rövid távon is. De hová teszel itt akár egy stoppot is, esik 100 Ft-ot az csak egy kis korrekció bármelyik nap előferdülhet.
Mondtam tegnap, úgy veszik mintha ingyen lenne!
Ne hamarkodd el a döntést, bár az ugye még a tied(itt még:-)
Én már többször megszabadultam ettől, nem panaszkodhatom, de ebben a helyzetben tanácsot nem tudok adni(lehet így is úgy is).
Bár ha pusztán a számokat nézem ennyi nincs ebben a történetben, lehet hogy van még olyan is amit nem is sejtünk!
Csak tudod az motoszkál bennem, hogy ha ezek itt ilyen magasságokba még mindíg ész nélkül veszik mi lesz még itt...
De most már így 950 közeledtén lehet billlentyűt ragadok én is...
Ha nem tévedek a PSZÁF utódjában Gyurci a mindenes...szerinted az ismerettségi körében lévők(ez egy tág kör ugye) nem vettek? :-)