Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#701255 Kissherceg Előzmény: #701200

Nyolc százalékkal emelte árbevételét az amerikai Boeing repülőgépgyártó, az üzemi eredmény pedig 12 százalékkal haladja meg a 2013 első negyedévit.

Az everetti gyártó szerdai, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint árbevételük az első negyedévben 20,5 milliárd dollár volt, míg tavaly ugyanebben az időszakban 18,8 milliárdos bevételt értek el. Az üzemi eredmény 12 százalékkal 2 milliárd dollárra javult a 2013-as 1,8 milliárdról, az egy részvényre jutó eredmény pedig 2 százalékkal 1,76 dollárra emelkedett.

A Boeing az első negyedévben 161 gépet adott át megrendelőinek, 18 százalékkal többet, mint az előző év hasonló időszakában, a gépeladásból származó bevételük 12 milliárd dollárt tett ki, amely 19 százalékkal magasabb a 2013 első negyedévinél.

A cég rendelésállományának értéke 440 milliárd dollár volt március végén, ez az első negyedévben 19 milliárddal emelkedett.

Előrejelzésében a Boeing 87 és 90 milliárd dollár körüli éves árbevételt és 7,15-7,35 dolláros részvényenkénti eredményt prognosztizált.

Nyitottam egy kis SP lon…

#701169 Fornit

Nyitottam egy kis SP longot. MACD a tegnap után mintha mindjárt vételbe fordulna.

bekaphatja usa

#700008 Dr. ursi

kissé mintha esnének ... talán csak nem arra a hírre h orosz az energiahordozók (olaj, gáz) elszámolásában áttérne az euróra és a jüanra és nem óhajt a továbbiakban dollárt használni :o)

#699526 Dr. ursi Előzmény: #696847

Újabb haladékot kaptak az amerikai bankok a saját számlás kereskedést is tiltó Volcker-szabályok alól - írja a Financial Times. Ezúttal a döntően vállalatihitel-fedezetű értékpapíroktól (CLO) kell csak két évvel később megszabadulniuk, ami dollármilliárdokban mérhető pozitív eredményhatást gyakorolhat rájuk.

-

A vállalati hitelek, néha vállalati kötvények értékpapírosításából képződő CLO-k idő előtti eladása több milliárd dolláros veszteséget okozna a bankoknak, ezért számos lobbicsoport a Volcker-szabályokba foglalt követelmény enyhítéséért, széleskörű mentességért küzdött. Amerikai képviselők szintén nyomást gyakoroltak a szabályozókra, hogy enyhítsenek a banki CLO-állomány leépítését megkövetelő szabályokon.

-

A Fed végül bejelentette, hogy a CLO-k értékesítését csak 2017. július 21-éig kell megtenniük a bankoknak, de csak a 2013. december 31-én már meglévő CLO-kat tarthatják meg. A bankok számára jó hír az enyhítés, ám tovább mentek volna: abban reménykedtek, hogy a bizonyos időpontig vásárolt papírok teljes mentességet kaphatnak az eladási kötelezettség alól.

-

2007 májusa óta idén márciusban került a piacra a legtöbb CLO az S&P Capital IQ adatai szerint: mintegy 10,8 milliárd dollárnyi becsomagolt vállalati hitel talált gazdára a termékkel szemben szigorú Volcker-szabályok ellenére.

http://www.portfolio.hu…

#696847 Ibiza

http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/kinos_ugy_a_fednel_korrigaljak_a_banki_teszt_eredmenyeit.196858.html

"Egy nappal azok közzététele után máris korrigálta a legnagyobb amerikai bankokon elvégzett stressztesztjének eredményeit a Fed - írja a Financial Times. Ezzel a becsült 77 milliárd dollárnál nagyobb osztalékot fizethetnek az amerikai bankok részvényeseiknek, ugyanakkor van olyan bank, amelyik kellemetlenül érezheti magát. "

ej ej..tiszta komcsi világ..pár telefon vagy beszélgetés a rabbival és már változtatunk..

#695003 Lebleuf Előzmény: #694925

Van egy tőzsdei árjegyző cég, amelyik elképesztően eredményes a tőzsdén: az elmúlt 5 évben csupán 1 olyan napot zártak, amikor veszteséget termelt a cég által működtetett rendszer, túlélték a nagy tőzsdei zuhanást, a 2010-es flash crash-t, de nem is akárhogyan, szinte minden egyes nap nyertek a részvényeken, nyersanyagokon és devizákon. De mi a siker titka?

http://www.portfolio.hu/vallalatok/ot_ev_alatt_egyszer_bukott_itt_a_tokeletes_penzcsinalo_gep.196357.html

#694925 BudFox Előzmény: #694922

azt elhiszem...

egyébként egy ilyen Tesla autó nem is hülyeség....ha elérhető áron lenne én vennék.

de a Honda -nak is lesz USA modellje ami Hidrogénes. azt is vennék szívesen.

#694918 BudFox Előzmény: #690973

és ismét új ATH -ra mentek..ezek nem normálisak....pedig rossz hírek jöttek ma délután...

ezek már csak ilyen kényszeres short zárások lehetnek..másra nem tudok gondolni.

#691275 amiog67 Előzmény: #690532

Remélem igazat adnak nekem, mert "kicsit" kezdek idegeskedni. Közben a részvény ára felment a 20x-ára. Végre visszanyertem volna a 3 év alatt elvesztett pénzem, ha a szemét rendszerük rendesen működne. Ha valakit érdekelne a részvény: DEWM

#690973 Kissherceg Előzmény: #690535

http://www.hwsw.hu/hirek/51788/cisco-halozat-piac-switch-router-szerver-adatkozpont.html

Lassan térnek át az ügyfelek az új generációs termékekre és a verseny is egyre kiélezettebb, ezért meredeken csökkent a Cisco switchekből és routerekből származó forgalma a most véget ért negyedévben. A vállalat ráadásul több mint 650 millió dollárt költött korábban leszállított, hibás memóriát tartalmazó termékek javítására.

#690535 Lebleuf Előzmény: #690528

Épp reggel futottam bele vhol:

GoPro tervezett IPO ebben a félévben, J.P. Morgan, Citigroup, és Barclays segedelmével.

#690532 Bendeguz Előzmény: #690457

én reklamáltam egyszer, hogy a sZar mobil alkalmazásuk miatt nem módosult a stop lossom és adtak ajándékba 3 hónap real time-ot. lehet velük beszélni, nekem emiatt nem volt nagy veszteségem, az is inkább virtuális volt.

#690528 Kissherceg Előzmény: #690457

Akár a tőzsdére is mehet a GoPro, miután az amerikai tőzsdefelügyelet átnyálazta a cég kibocsátási dokumentációját - írja a mashable.com. A cég nagyfelbontású kamerái arról híresek, hogy sok extrémsportoló ezzel a fején örökíti meg a teljesítményét.

A 2003 -ban Californiában alapított vállalkozás jelenlegi értéke 2,25 milliárd dollár lehet, ami 500 milliárd forintnál is több. A cég működtetéséhez eddig 200 millió dollárnyi kockázati tőkét vontak be a tulajdonosok magánbefektetőkön keresztül.

A korábbi tervekben 2012-es tőzsdérelépés szerepelt, de ezt - nyilván a rossz tőkepiaci hangulat és néhány rosszul sikerült elsődleges kibocsátás tapasztalatai miatt - elhalasztották.

A GoPro az idei év egyik legjobban várt techcége lehet a tőzsdén, ugyan a Square és a Dropbox is hasonló terveket sző, de konkrétumokat egyelőre nem ismerünk.

Sziasztok. Volt már vala…

#690457 amiog67

Sziasztok. Volt már valakinél olyan, hogy nem tudott vételi megbízást adni a KBC-nél esetleges rendszerhiba miatt és a KBC utólag érvényesítette a megbízást? előző héten akartam venni egy otc-s papírt, ami jelenleg 5x összeget hozott volna 3 nap alatt eddig. A rendszerben megvan hogy mennyin és hány darabot akartam venni, mint "bizonyíték". Csak reménykedni tudok, hogy utólag elismerik a hibát és a megbízásom érvényesítik. Másnap akartam venni egy másik részvényt, akkor meg befagyott a megbízás, így eladni se tudtam 1 órán keresztül. Persze, hogy akkor esett le 40%-ot. Van itt olyan, aki sűrűn találkozik ilyen mérvű hibákkal?

Re: Még pár óra és eldől a piacok sorsa 2014-re

#690079 BudFox Előzmény: #689501

jah...jó volt aki merte a tetjétől beshortolni...már ha érezte valaki hol a teteje .-)