Regisztráció Elfelejtett jelszó

Utazás

Re: nincs

#690406 Sumér harcos Előzmény: #690399

az én tapasztalataim elavultak,életemben 2szer voltam Görögországban,1988-ban és 1999-ben.

1988: csak kontinens és Athén.

1999: csak Rodosz és csak ott a sziget,ja vmi hajouttal átmentünk vmi másik szigetre is(de erre utolag semmi szükség nem volt,mert 1nap minusz-semmi extra,semmi plusz,mivel ugyanolyan sziget volt)

mind 2szer szállodában volt a szállás,svédasztal,medence,tenger meg 2lépés.

1988-ban teljesen egyéni volt az ut,autoval.

1999-ben utazási irodán keresztül,repülővel.

a 2ut alatt összesen 3hetet töltöttem az életemből eddig Görögországban,ültem szamárháton,táncoltam görög esten,béreltem autot,robogot,ültem banánon,fánkon,rodoszon kiemelkedően remek csoport volt-1ütt mentünk discoba,sörözni 10fő,tegeződve 20-60év között,rodoszt,mint a tenyeremet,ugy ismerem kb. bácskiskun megye nagyságú.

Rodosz ugye 2tenger találkozásánál helyezkedik el,állandoan fuj a szél(ez 40fokban juliusban észrevétlen leégést eredményez-én akkor voltam)a hullámok "óriásiak" pl. santorinihez viszonyitva,ezért ha van érzék ,deszkát,szörföt hozni kötelező:)

Re: nincs

#690404 Margaretta Előzmény: #690399

1. Kréta

Július-augusztusban nagyon meleg van.

Ebben az időszakban Retimont ajánlom inkább, itt picit "hűvösebb" van.

Herszoniszosz, illetve a déli part afrikai hőségű, oda még kirándulni is meggondolandó ezen időszakban.

Mindenképpen bárhova mész Görögországban és a kirándulgatós-szétnézős vagy, autót bérelni és nézelődni.

2. Szantorini

Kamarin kell lakni.

(Krétán is voltam, de...)

nincs

#690399 kápé

T.Fórumozók

Tapasztalatokat írjatok Görögországról.

Hova érdemes menni nyaralni?

ha Antwerpenben jártok, …

#667143 Zotya32

ha Antwerpenben jártok, magyar srác nyitott hangulatos kávézót, kiváló alapanyagból. cím: Hopland 51, Centraal állomástól 5-6 perc gyalog, az Operaház irányába. Egymaga dolgozik benne, érti a dolgát, nézzetek be hozzá.

Re: nincs cím

#665464 KawaBazsy Előzmény: #663080

Pedig érdemes volt, nagyon szép helyeken jártunk. :-) A hőmérséklet 25-27 C volt. Itthon azóta is fázom h 10-el kevesebb van.. s végre megint jól belaktam friss tengeri herkentyűkből, már hiányzott..

7végén elgurulunk Olaszo…

#663065 KawaBazsy

7végén elgurulunk Olaszo.-ban, bnő így kapott "nyári" szabit. Verona, Garda tó, kis Maranello (Ferrarizni), meg Velence a terv. Már nyaraltam arrafelé, de ha vki kihagyhatatlant tud az említett részen, ne tartsa vissza..

#648367 matgab Előzmény: #648356

Bledi tó Szlovéniában.

Hegyekkel, raftinggal, túrázási , bringázási lehetőséggel, barátságos emberekkel, jó árakon.

Ráadásul élő kaszinó is van a városban.

Tüneményes környék.

#648357 KawaBazsy Előzmény: #648355

Én ebben a kempingben szoktam megszállni, családias, de gondolom a többi is yo..

http://www.kindercamping.at/en/

Tavaly ősszel voltam, egyik nap megnéztem a tavakat meg 1-2 várat, másik nap meg átmotoroztam Szlovéniába, közel van Bled meg a Triglav nemzeti park. A többiek meg pizzáztak egyet Olaszo.-ban..

#648355 Amatoregy Előzmény: #648352

kuldheted. Sator van, 15 eve nem voltunk. Van uj, marmint nem hasznalt is. Most a gazfozo projekt megy. 4 fore kell berendezkedni.

#648352 KawaBazsy Előzmény: #648351

Wörthi tó mellett van a Faak am See, ott van Harley tali minden évben, ahogy idén szeptemberben is. Szép hely, s a hármas határ miatt sokfele lehet menni.. jó kempinget tudok ajánlani.

#648351 Amatoregy Előzmény: #648349

most jottunk haza horvatbol. 8 ejszaka. Plivicei tavak, Vodice, Dubrovnik, Zagrab.

Valami rovidebb kellene. Viz a kozelben . Worti tavat neztem csak nem talaltam jo szallast.

#648349 Ibiza Előzmény: #648334

van aki mászkálós van aki vízpart van aki hegy..ezen belül borok nevezetességek..jó kaják...

nekem Velencei-tó Balaton, Horvátország..Erdélyre még nem szántam rá magam nyaralni..kéne..

Egyiptom most elég olcsó..kaland van benne..csodás sznorkerezés a parttól 10méterre..Taba hilton szálló..most nem érdemes városokba menni..max onnan Jordánia Petra..ez 7 éj de érdemes kiegészíteni..

Sziasztok, 8 napos nagy…

#648334 Amatoregy

Sziasztok,

8 napos nagy nyaralás után van valami tippetek, hogy hová érdemes menni?

- augusztus

- család

- 3-4 éjszaka

- 700 km-en belül