Eddig még nem utaltak.. :-)
Ők írtak, h "monetizálva" legyen, vagy mi. Most olyan, ott van mellette a dollár jel.
mert nem jelentkeztél partnernek azért, nem?
egyébként van valami jó leírás erről?
buktatók, részletes feltételek, stb... (pl most olvastam, hogy a feliratkozók száma is számít, nem csak a nézettség)
ezt találtam egyelőre:
http://internetes-pénzkeresés.hu/youtube-penzkereses.php
250k nézettséggel semmi pénz? azt meg hogy? :)
Nekem van egy vidim, ami 344 ezres megtekintésű, de eddig lé nem jött.. :-)
igen, szigorú, de legalább 250k nézettség kell azt hiszem. Vagyis ismerősöm akkor vette észre, hogy kaphat lét is :)
Én töltöttem fel, de sok mindenbe belekötnek és egyelőre látogatottság se túl magas. Mondjuk nem üzletszerű... :)
Foglalkozik itt valaki youtube videók feltöltésével?
Lennének jó ötleteim, de nem tudom mennyi pénzt lehet vele keresni saccperkábé.
"csak annyi kellene, hogy azoknak ne legyen szavazati joguk, akik nem fizetnek be jövedelemadót a közösbe."
Ezzel alapvetően egyet is tudnék érteni, kivéve ha olyan magas az az adó, amit már nem lehet befizetni
A világ 85 leggazdagabb embere annyi vagyon felett rendelkezik, mint a világ legszegényebb 3,5 milliárdja. Az adatot az Oxfam nemzetközi jótékonysági szervezet hozta nyilvánosságra.
A világ 85 leggazdagabb embere annyi vagyon felett rendelkezik, mint a világ legszegényebb 3,5 milliárdja. Az adatot az Oxfam nemzetközi jótékonysági szervezet hozta nyilvánosságra – írja az Independent. A szervezet a Világgazdasági Fórum (WEF) kezdete előtt publikálta jelentését.
A szervezet szerint a világ leggazdagabbjai 1700 milliárd dolláros vagyonon ülnek, a leggazdagabb a mexikói telekomunnikációs mogul, Carlos Slim a maga 73 milliárd dolláros vagyonával. Slim után jön Bill Gates 67 milliárd dollárral; a listán összesen 31 amerikai található. A nők közül Liliane Bettencourt a leggazdagabb 30 milliárd dolláros vagyonnal.
Az Oxfam azt is kiszámolta, hogy a világ vagyonának a felét, 110 ezer milliárd dollárt a népesség egy százaléka birtokolja. Az emberek 70 százaléka pedig olyan államokban él, ahol a gazdagok és szegények közötti különbség nőtt az utóbbi 30 évben a szervezet szerint. A szervezet szerint mindez komoly hatással is jár az országok politikai és gazdasági berendezkedésére, mivel az átlagpolgárok egyre inkább elszeparálódnak a gazdasági és politikai hatalomtól, ez pedig társadalmi feszültségeket okozhat, ami teljes káoszba torkollhat.
Az Oxfam jelentésében azt is megjegyezte, hogy becslésük szerint a világ gazdagjai 18,5 ezer milliárd dollárt rejtegetnek offshore számlákon.
célországokról jó kis statisztika http://hu.tradingeconomics.com/
ezen annyira nem csodálkozom....jónéhány helyen vendégként tapasztaltam (matáv, e-on, audi stb.), hogy a német "főnök" elég lekezelően beszélt a magyar beosztottjával....konkrétan amikor pl e-on-nak dolgoztunk, akkor a német az magyar beosztottjait ki is küldte a tárgyalásról, csak ők és a vállakozó részéről én vettünk részt...pedig nekem nem is volt aláírási jogom, csak üzletkötő voltam....ha még nyelvi nehézség is van, akkor meg pláne megértem...égáznál é-afrikai származású "franciákkal" tárgyaltam, tolmácson keresztül, mivel ők csak franciául tudtak, én meg nem...még így is elég durva vita kerekedett a szerződéses feltételekről...de megállapodtunk, és évekig dolgoztunk nekik...ott is kezdetben magyarokkal tárgyaltunk, aztán őket levették az ügyről, győr helyett budaörsre kellett menni tárgyalni, magyar helyett franciául...
ez is elég gáz http://munkaszitu.hu/article/felunk_a_kulfoldi_munkaerotol
http://444.hu/2014/01/06/audi/ egy kis audi :)
Tudom, személyesen is meg voltam róla győződve :)
Vitaindítónak szántam.
mondjuk...
azért érdekes a dolog csak magamat nézve.....semmi áthallás...
nagyon sok alkalmazottal volt már dolgom....több munkakörben- több vállalkozásban...
nagyon sok helyen voltam én alkalmazott,és jelentkező az elmúlt majd 25évben....
meglepő szocilogoia tanulmányt lehetne késziteni az emberekről és magamról is.