Regisztráció Elfelejtett jelszó

Pénz kereset ,állások

Re: youtube

#689308 Kissherceg Előzmény: #689306

igen, szigorú, de legalább 250k nézettség kell azt hiszem. Vagyis ismerősöm akkor vette észre, hogy kaphat lét is :)

Én töltöttem fel, de sok mindenbe belekötnek és egyelőre látogatottság se túl magas. Mondjuk nem üzletszerű... :)

youtube

#689306 ikszf

Foglalkozik itt valaki youtube videók feltöltésével?

Lennének jó ötleteim, de nem tudom mennyi pénzt lehet vele keresni saccperkábé.

Re: nincs cím

#687299 -sabe Előzmény: #684952

"csak annyi kellene, hogy azoknak ne legyen szavazati joguk, akik nem fizetnek be jövedelemadót a közösbe."

Ezzel alapvetően egyet is tudnék érteni, kivéve ha olyan magas az az adó, amit már nem lehet befizetni

Re: az igazi fos

#687280 Kissherceg Előzmény: #685355

A világ 85 leggazdagabb embere annyi vagyon felett rendelkezik, mint a világ legszegényebb 3,5 milliárdja. Az adatot az Oxfam nemzetközi jótékonysági szervezet hozta nyilvánosságra.

A világ 85 leggazdagabb embere annyi vagyon felett rendelkezik, mint a világ legszegényebb 3,5 milliárdja. Az adatot az Oxfam nemzetközi jótékonysági szervezet hozta nyilvánosságra – írja az Independent. A szervezet a Világgazdasági Fórum (WEF) kezdete előtt publikálta jelentését.

A szervezet szerint a világ leggazdagabbjai 1700 milliárd dolláros vagyonon ülnek, a leggazdagabb a mexikói telekomunnikációs mogul, Carlos Slim a maga 73 milliárd dolláros vagyonával. Slim után jön Bill Gates 67 milliárd dollárral; a listán összesen 31 amerikai található. A nők közül Liliane Bettencourt a leggazdagabb 30 milliárd dolláros vagyonnal.

Az Oxfam azt is kiszámolta, hogy a világ vagyonának a felét, 110 ezer milliárd dollárt a népesség egy százaléka birtokolja. Az emberek 70 százaléka pedig olyan államokban él, ahol a gazdagok és szegények közötti különbség nőtt az utóbbi 30 évben a szervezet szerint. A szervezet szerint mindez komoly hatással is jár az országok politikai és gazdasági berendezkedésére, mivel az átlagpolgárok egyre inkább elszeparálódnak a gazdasági és politikai hatalomtól, ez pedig társadalmi feszültségeket okozhat, ami teljes káoszba torkollhat.

Az Oxfam jelentésében azt is megjegyezte, hogy becslésük szerint a világ gazdagjai 18,5 ezer milliárd dollárt rejtegetnek offshore számlákon.

Re: az igazi fos

#685168 Euroman Előzmény: #685157

ezen annyira nem csodálkozom....jónéhány helyen vendégként tapasztaltam (matáv, e-on, audi stb.), hogy a német "főnök" elég lekezelően beszélt a magyar beosztottjával....konkrétan amikor pl e-on-nak dolgoztunk, akkor a német az magyar beosztottjait ki is küldte a tárgyalásról, csak ők és a vállakozó részéről én vettünk részt...pedig nekem nem is volt aláírási jogom, csak üzletkötő voltam....ha még nyelvi nehézség is van, akkor meg pláne megértem...égáznál é-afrikai származású "franciákkal" tárgyaltam, tolmácson keresztül, mivel ők csak franciául tudtak, én meg nem...még így is elég durva vita kerekedett a szerződéses feltételekről...de megállapodtunk, és évekig dolgoztunk nekik...ott is kezdetben magyarokkal tárgyaltunk, aztán őket levették az ügyről, győr helyett budaörsre kellett menni tárgyalni, magyar helyett franciául...

Re: nincs cím

#685032 Sumér harcos Előzmény: #684942

mondjuk...

azért érdekes a dolog csak magamat nézve.....semmi áthallás...

nagyon sok alkalmazottal volt már dolgom....több munkakörben- több vállalkozásban...

nagyon sok helyen voltam én alkalmazott,és jelentkező az elmúlt majd 25évben....

meglepő szocilogoia tanulmányt lehetne késziteni az emberekről és magamról is.