Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#689149 Bendeguz Előzmény: #689143

Igen, ismerem, írtam én is már vagy 27 blogot. Az a baj a stokival, hogy hamar lecsúszik a felső sorból a lényeg, sok az aktuál hír, ami kiszorítja. Utána meg kábé lehetetlen rátalálni a lényegre. Plusz ez magyar oldal és elég belterjesek vagyunk, szűk körű a fórum. Ezzel a nemzetközi projekttel remélem jönnek külföldi vélemények is és így rendszerezni tudom magamnak az elemzéseket. Nagyon kezes a wordpress. Pl látom, hogy 9-en kattintottak át a fórumból és 0 az egyéb aktivitás :)

#689143 rbbj11 Előzmény: #689131

igen, lehet így is, de a fórumon blogot kell indítanod, és akkor a hsz-k felett, ahogy ez a blog is olvasható, folyamatosan szem előtt vannak az elemzéseid. A blogot folyamatosan bővítheted, a hsz-k alatta csak a beszélgetés

Ugye ismered ezt a fukcióját a fórumnak? Ebben a topicban is, amit összeírtunk hsz-kben, egyszer amikor időm lesz rá, a lényegi részt kirakom a cikkbe ("cikk olvasása"-val gördül le) és akkor itt sem kell hsz-k közt keresgélni!

#689131 Bendeguz Előzmény: #689078

Elindítottam egy projektet angol nyelven, ezentúl itt fogom közzétenni az elemzéseimet. Kicsit másképp, követhető formában. A fórumon sajnos hamar elvesznek a sok komment mögött. Mit gondoltok róla? Emészthető, értelmes így?

http://longhuntercharts.wordpress.com/

#688996 Bendeguz Előzmény: #688919

óráson, 10 percesen lehet vele fogni, ha megfelelően sasszemű vagy. nekem forró talaj

#688897 Bendeguz Előzmény: #688892

nos sorban válaszoltam a kommentekre. az elemzés nem mutatna újat, várom a 3. rést jó nagy pánikban. ott venni kell! most csak veszteni lehet vele. vagy nem, de akkor ne engem anyázzatok :))))

#688895 Bendeguz Előzmény: #688843

tök mindegy, nincs jelentősége a NUS +5%-nak, mivel 80-on van az árbocszalag ami a medvét erősíti ebben a konstellációban. szigorúan tilos hozzányúlni az utolsó résig!

#688889 rbbj11 Előzmény: #688863

mindenkinek sok sikert hozzá, de én biztos nem nyúkálok többet ilyen volába, majd talán 1 év múlva ismét, nekem elég megégetni magam évente :) Majd ha újra nyugodt trendben lesz, akkor érdekelhet.

#688888 rbbj11 Előzmény: #688855

egyúttal nagy TA mester sem vagyok, biztos ez is benne van, mindegy, ezt én el akarom felejteni :D

#688882 Janicroft Előzmény: #688123

Ez az Amazon nagyon érdekes volt ma. Felhúzták +5%-ba, nem értettem miért, majd zárás után jelentett, nem valami szépet, erre most -8% körül áll. Ha ez nem mutyizás akkor nem tudom mi az.

#688881 Janicroft Előzmény: #688123

Ez az Amazon nagyon érdekes volt ma. Felhúzták +5%-ba, nem értettem miért, majd zárás után jelentett, nem valami szépet, erre most -8% körül áll. Ha ez nem mutyizás akkor nem tudom mi az.

#688855 ikszf Előzmény: #688852

nem is akarlak idegesíteni, meg vitázni, nem tudom elmondani

igazad van, tök más minden istrumentum

#688853 rbbj11 Előzmény: #688845

nem segített semmi

kár ragozni, én nem vagyok hozzászokva, nem is leszek, nem terepem percek alatt alapinstrumentumok 5%-os elmozdulása, pláne nem +7,5%-ról +12,5%-ra. LEhet magyarázni ezt a végtelenségig, de lefogadom, hogy 100-ból egy trader keres az ilyen teljesen abszurd elmozdulson, amire kb. soha nincs példa vagy évtizedente. Én sajnos a 99 másikba tartoztam (ismét, ahogy máskor is, meggyőződésem, h. 99 máskor is a bukók aránya) tegnap is.

#688852 rbbj11 Előzmény: #688844

Nézd, én a try-ben sem láttam semmiféle logikus mozgást, már eleve a pánik léte sem jogos. De ha szted le lehet ezeket követni, hát rajta, kívánom, hogy sok pénzed legyen belőle. Ha nekem vmi csak pénzégető, nem jelenti, hogy másnak ne lehetne épp az ellenkezője.

Lehet - bár utólag ahogy mondod nem is játszik, de most tekintsünk el ettől - hogy egyetlen példád van rá, amikor ment, elemezd le kérlek a gázt, mondjuk én H1 alatt semmire se nézek.

Ott és ált. sztem semmiféle TA nincs pénikban, ahogy amikor VW 1000-re ment, ott se volt TA, és a Solarworld-nél sincs hetek óta.

Mivel ma már TA-t használ mindenki, önellentmondás a kifejtésed 2. része: nem hibázhat épp a többség, miközben tökéletesen működik a közismert TA, ami már annyira elterjedt, h. gyakorlatilag alkalmatlan bármiféle tartós hozam termelésére önmagában.