Regisztráció Elfelejtett jelszó

EURHUF

Re: nincs cím

#707997 Aptiti Előzmény: #707976

A pénzzel nincs gond, ha jól méretezed a pozidat, de attól még profitot nem termel. :(

#707976 JP Előzmény: #707974

Tapasztaltabbak ezt úgy mondanák, hogy elegendő pénz szükségeltetik a bukóhoz, nem más :-)

#707974 Aptiti Előzmény: #707970

hát ahogy mondod... :(

Amit ma is művelt ez a chart. Fel-le-fel le fel-le (hármashatárhegy alakzat :) ).

314-313 között.

Idegek kellene hozzá az egyszer biztos.

#707970 JP Előzmény: #707958

Kidobod te azt a pozit, az a sejtésem nekem. Minden esetre jó gyomrot kívánok ehhez a spekához :-)

Nagyon tapad ez a forint…

#707958 Aptiti

Nagyon tapad ez a forint a 313-314 közötti szinten. Igazándiból semmilyen számottevő elmozdulás nincsen. Együtt mozgunk a régió devizáival.

Habár ha egy évre visszatekintek bízony a zlotyihoz képest jóval gyengébbek vagyunk, de a törököket azért verjük.

Mi lesz ebbül édesanyám? :)

Szerény véleményem az, hogy habár mindenki speki már nagyon feni a fogát egy 315 feletti kitörésre, vissza fogunk erősödni 310 alá még ebben a hónapban.

Persze poziból beszélek...

#687709 Borska Előzmény: #687641

hihetetlenek ezek az elemzők! ontják magukból a sok bölcsebbnél bölcsebb énmegmondom a frankót dolgot, majd ha 100ból 2 bejön verik a mellüket minta tam-tam dobra feszített oroszlánbőrt

nézzük mit is mondanak :

ha vagdossák a forint alatt a kamatot, de csak "kicsit" akkor az majd erősíti a devizát, vagyis ha csak kicsiket rugdosnak a akasztófa alatti ember széklábába az boldogan fog reménykedve a jövőbe tekinteni a hátha alapon?

van egy szigorú bácsi, aki pofonosládájából ossza rendesen a füleseket,szinte törvényszerű ha az óvodás ezt a csúnya bácsit meglátja rívafakad, ha ez rendszeres akkor csak beidegződik a reflex, mint annak a bizonyos kutyának a nyálcsorgás, vagyis pofon előtti napokban hetekben már jön a gyomorgörcs, a rossz közérzet,majd a füles napján a sírás, az ütleg után pedig némi megkönnyebbülés, hisz ezen is túl vagyunk, majd tellik múlik az idő és eszébe jut a pindúr-pandúrnak hogy megint csak jönni fog a pofonos bácsi, eltörik a mécses......

és kötve hiszem hogy ha azt mondja valaki hogy most kisebb lesz a pofon attól az ovis pajtásunk örömtáncot lejtene, max reménykedik, hogy hátha hátha hátha

de amíg nem lesz rendszeres a símogatás vagy legalább a bántalmazás megszűnése addig ez a görcs nem fogja táncra bírni a kisembert

sőőőőt az első pár nem bántalak magatartás is megkérdőjeleződhet benne, hacsak nem kiszámítható és következetes az óvóbácsi

Re: Szűkülünk

#687642 walex Előzmény: #687584

Aki import termékeket (pl. új autót) akar venni, az jobb, ha elkezdi lassan, mert szerintem a választások lezavarása után (országgyűlési, EU, önkormányzati) szerintem a gyengébb Ft irányába mozdulnak el a forradalmárok.

#687588 Hathor Előzmény: #687584

Én nem akarom megfejteni előre merre fog kitörni.

Meglátjuk.

Örülnék ha erősödne a forint, de ha gyengül, akkor jó hatással lesz az ingatlanjaimra, a 2.85%os kamatszint mellett, aminek 22%a adó :D :DD

#687586 rbbj11 Előzmény: #687584

kamatcsökkentö környezet és fidesz pü-i pol. abszolút a 330-as irányt támogatja, 360 is meglehet sztem, ha devizahitelek eltünnek elötte

#687584 Bendeguz Előzmény: #687566

360 Ft a célár, ha kitör felfelé? Azért sanszosabb felfele, mert emelkedő trendben az árbocszalag vagy egyenlő szárú háromszög általában trenderősítő. Persze nem mindig minden körülmények között.

#687582 rbbj11 Előzmény: #687566

nem kötelezö komoly mozgással kitörnie, sztem egyszerü kioldalazás lesz belöle

#584870 Hathor Előzmény: #584859

csatorna jo, nalam is igy van. Elliotti hozzaszolasoddal egyet ertek, en is lazabban kezelem. En mar neztem olyat is, hogy a kezdo dupla csucsos indulo, a kis hullam 1-2, es most c.hullam kiteljesedes csati teton. De csak jatek a szamokkal.

#584859 Bendeguz Előzmény: #584827

Köszönöm az észrevételt. A csatornából kilóg a 0. pont, így akár a csatorna létét is meg lehetne kérdőjelezni. Fél óra alatt dobtam össze, tényleg csak egy gyors szösszenetnek szántam. Az Elliott-ot én személy szerint egyáltalán nem kezelem szentírásként, a valóságban leggyakrabban nem lehet pontos időbeli korrekciókat felrajzolni. Így inkább a szintek és a csatorna együttes megjelenése az érdekes számomra.

#584827 Hathor Előzmény: #584810

Szerintem nem jó elliottod.

Ugye hármas általában a leghosszabb, itt négyes túl hosszú..

nekem nem jön össze.

Re: Kósa pánikot okozott forintpiacon

#449602 Sigorszky Előzmény: #260951

"...terülj-terülj puncikám ?" :))))

Na ez kéne, meg egy jó kemény ....! )