A pénzzel nincs gond, ha jól méretezed a pozidat, de attól még profitot nem termel. :(
A pénzzel nincs gond, ha jól méretezed a pozidat, de attól még profitot nem termel. :(
Tapasztaltabbak ezt úgy mondanák, hogy elegendő pénz szükségeltetik a bukóhoz, nem más :-)
hát ahogy mondod... :(
Amit ma is művelt ez a chart. Fel-le-fel le fel-le (hármashatárhegy alakzat :) ).
314-313 között.
Idegek kellene hozzá az egyszer biztos.
Kidobod te azt a pozit, az a sejtésem nekem. Minden esetre jó gyomrot kívánok ehhez a spekához :-)
Nagyon tapad ez a forint a 313-314 közötti szinten. Igazándiból semmilyen számottevő elmozdulás nincsen. Együtt mozgunk a régió devizáival.
Habár ha egy évre visszatekintek bízony a zlotyihoz képest jóval gyengébbek vagyunk, de a törököket azért verjük.
Mi lesz ebbül édesanyám? :)
Szerény véleményem az, hogy habár mindenki speki már nagyon feni a fogát egy 315 feletti kitörésre, vissza fogunk erősödni 310 alá még ebben a hónapban.
Persze poziból beszélek...
hihetetlenek ezek az elemzők! ontják magukból a sok bölcsebbnél bölcsebb énmegmondom a frankót dolgot, majd ha 100ból 2 bejön verik a mellüket minta tam-tam dobra feszített oroszlánbőrt
nézzük mit is mondanak :
ha vagdossák a forint alatt a kamatot, de csak "kicsit" akkor az majd erősíti a devizát, vagyis ha csak kicsiket rugdosnak a akasztófa alatti ember széklábába az boldogan fog reménykedve a jövőbe tekinteni a hátha alapon?
van egy szigorú bácsi, aki pofonosládájából ossza rendesen a füleseket,szinte törvényszerű ha az óvodás ezt a csúnya bácsit meglátja rívafakad, ha ez rendszeres akkor csak beidegződik a reflex, mint annak a bizonyos kutyának a nyálcsorgás, vagyis pofon előtti napokban hetekben már jön a gyomorgörcs, a rossz közérzet,majd a füles napján a sírás, az ütleg után pedig némi megkönnyebbülés, hisz ezen is túl vagyunk, majd tellik múlik az idő és eszébe jut a pindúr-pandúrnak hogy megint csak jönni fog a pofonos bácsi, eltörik a mécses......
és kötve hiszem hogy ha azt mondja valaki hogy most kisebb lesz a pofon attól az ovis pajtásunk örömtáncot lejtene, max reménykedik, hogy hátha hátha hátha
de amíg nem lesz rendszeres a símogatás vagy legalább a bántalmazás megszűnése addig ez a görcs nem fogja táncra bírni a kisembert
sőőőőt az első pár nem bántalak magatartás is megkérdőjeleződhet benne, hacsak nem kiszámítható és következetes az óvóbácsi
Aki import termékeket (pl. új autót) akar venni, az jobb, ha elkezdi lassan, mert szerintem a választások lezavarása után (országgyűlési, EU, önkormányzati) szerintem a gyengébb Ft irányába mozdulnak el a forradalmárok.
Én nem akarom megfejteni előre merre fog kitörni.
Meglátjuk.
Örülnék ha erősödne a forint, de ha gyengül, akkor jó hatással lesz az ingatlanjaimra, a 2.85%os kamatszint mellett, aminek 22%a adó :D :DD
kamatcsökkentö környezet és fidesz pü-i pol. abszolút a 330-as irányt támogatja, 360 is meglehet sztem, ha devizahitelek eltünnek elötte
360 Ft a célár, ha kitör felfelé? Azért sanszosabb felfele, mert emelkedő trendben az árbocszalag vagy egyenlő szárú háromszög általában trenderősítő. Persze nem mindig minden körülmények között.
nem kötelezö komoly mozgással kitörnie, sztem egyszerü kioldalazás lesz belöle
csatorna jo, nalam is igy van. Elliotti hozzaszolasoddal egyet ertek, en is lazabban kezelem. En mar neztem olyat is, hogy a kezdo dupla csucsos indulo, a kis hullam 1-2, es most c.hullam kiteljesedes csati teton. De csak jatek a szamokkal.
Köszönöm az észrevételt. A csatornából kilóg a 0. pont, így akár a csatorna létét is meg lehetne kérdőjelezni. Fél óra alatt dobtam össze, tényleg csak egy gyors szösszenetnek szántam. Az Elliott-ot én személy szerint egyáltalán nem kezelem szentírásként, a valóságban leggyakrabban nem lehet pontos időbeli korrekciókat felrajzolni. Így inkább a szintek és a csatorna együttes megjelenése az érdekes számomra.
Szerintem nem jó elliottod.
Ugye hármas általában a leghosszabb, itt négyes túl hosszú..
nekem nem jön össze.
ezt remélem nem játszottad meg tavaly,mert,mint tudjuk utolag,éppen akkor keveredett 320 környékére