http://www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/kirivo_londoni_velemeny_a_forintrol.194327.html
Én nem akarom megfejteni előre merre fog kitörni.
Meglátjuk.
Örülnék ha erősödne a forint, de ha gyengül, akkor jó hatással lesz az ingatlanjaimra, a 2.85%os kamatszint mellett, aminek 22%a adó :D :DD
kamatcsökkentö környezet és fidesz pü-i pol. abszolút a 330-as irányt támogatja, 360 is meglehet sztem, ha devizahitelek eltünnek elötte
360 Ft a célár, ha kitör felfelé? Azért sanszosabb felfele, mert emelkedő trendben az árbocszalag vagy egyenlő szárú háromszög általában trenderősítő. Persze nem mindig minden körülmények között.
nem kötelezö komoly mozgással kitörnie, sztem egyszerü kioldalazás lesz belöle
csatorna jo, nalam is igy van. Elliotti hozzaszolasoddal egyet ertek, en is lazabban kezelem. En mar neztem olyat is, hogy a kezdo dupla csucsos indulo, a kis hullam 1-2, es most c.hullam kiteljesedes csati teton. De csak jatek a szamokkal.
Köszönöm az észrevételt. A csatornából kilóg a 0. pont, így akár a csatorna létét is meg lehetne kérdőjelezni. Fél óra alatt dobtam össze, tényleg csak egy gyors szösszenetnek szántam. Az Elliott-ot én személy szerint egyáltalán nem kezelem szentírásként, a valóságban leggyakrabban nem lehet pontos időbeli korrekciókat felrajzolni. Így inkább a szintek és a csatorna együttes megjelenése az érdekes számomra.
Szerintem nem jó elliottod.
Ugye hármas általában a leghosszabb, itt négyes túl hosszú..
nekem nem jön össze.
ezt remélem nem játszottad meg tavaly,mert,mint tudjuk utolag,éppen akkor keveredett 320 környékére
"...terülj-terülj puncikám ?" :))))
Na ez kéne, meg egy jó kemény ....! )
Azt is mutatja ez a chart, hogy a kerálynak megjön? )
Izgalmas, amit mondasz, mert ezt egyenlőre nem sok makro adat támasztja alá.
Milyen bontásban látod ezeket az adatokat?
Üdv!
Nem értek hozzá de részleges emlékeim szerint kamat nő =forint erősödik!!!
A kis chartom azt mutatja, hogy Január közepére a kis forintuk vissza fog térni 280-85-ös szintekre az euróval szemben!
Lassan mehet az EBEURHUFTS! :)
Közeledik 292 Ft-hoz. Több, mint 6 Ft-tal kerül többe egy EUR az előző záróhoz képest.
hirtelen nézem,mondom mit okozott Kosa?:))