nem tréfáltam küldj egy címet és én is küldök valamit ha már ismeretlenül is megtiszteltél a jóérzéssel készített boroddal.
nem tréfáltam küldj egy címet és én is küldök valamit ha már ismeretlenül is megtiszteltél a jóérzéssel készített boroddal.
Őszinte és nyilvános véleményt kérek mindegyikről:-)))
Gondolom evidens, hogy a vendéglátód küld nekem kostolót, hogy egy korrekt minősítést tudjon kitenni a vitrinbe ;)
Nekem nincs:( Annak van akihez megyünk. Csak gondoltam hátha van tapasztalatok málna pálinkába:-)
:D
Nem változtok semmit:-))
Ma megyek Ágnes napra és házi málna pálinkát kapunk belépőnek. Hmmm, ittatok már?
ha nem tetszik a mona lisa, odamész és rajzolsz rá bajszot?
Bnő nem iszik semmilyen alkoholt, forralt borként legalább kivételt tesz. :-)
megbecstelenítetted Keri borát, szerintem többet nem fogsz kapni :)
Megbetegíted azt a szegény jányt a löttyeiddel TEEEE :D:D
De jó, h mindenki így ért a borhoz.. én a nagyobb részt megittam, nem láttam különbséget, a maradékot meg cukorral, citrommal, fűszerekkel, felmelegítve, hogy barátnő is élvezhesse (máshogy nem issza meg). Ő is Keribor rajongó azóta.. :-)
Kicsit még savas, de még szépen érlelődik a hordóba is:-)
Örülök, hogy már ketten látjuk így. Én is 4 nap után ittam meg a másik felét és sokkal jobb íze volt!
Érdekes...változik ez a bor..most erősebb testesebb savasabb lett..bontás után 3-4 nappal..szine is sötétebb lett..él még ez a bor..
egy kanál cukor oszt édes :) férfiember nem iszik olyat..amikor a stexben volt tali majdnem meglepetásember voltam..
Nah, már olyan is bekerül a szórásba, aki egy partyn sem hajlandó részt venni.. de édeset akkor is csak nekem készít! :-)
Barátom köszönöm a mesterműved.
Megkaptam megszellőztettem..és meg is kóstoltam
Nekem nagyon bejön, nekem ez a vörösbor ízlésem.
Én nem keresek benne kamu ízeket (ibolya mandula szeder meg még ezer baromság)..nekem nem jön be az a kátrányíz..ami a "menő" borokban van...nem lötykölöm nem köpöm ki.
Finom szőlőízű bor tájjellegű karakterrel..nem savas nem savanyú..szép a szine. Jó volt olvasni milyen szeretettel csináltad.
Nagyon köszönöm azt is, ismeretlenül is gondoltál rám.
Küldj privátban egy címet én is küldök valamit.