Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mai italajánlatunk

Re: nincs cím

#693893 Ibiza Előzmény: #693723

nem tréfáltam küldj egy címet és én is küldök valamit ha már ismeretlenül is megtiszteltél a jóérzéssel készített boroddal.

#687417 Bendeguz Előzmény: #687412

Gondolom evidens, hogy a vendéglátód küld nekem kostolót, hogy egy korrekt minősítést tudjon kitenni a vitrinbe ;)

#687412 kerikoma Előzmény: #687401

Nekem nincs:( Annak van akihez megyünk. Csak gondoltam hátha van tapasztalatok málna pálinkába:-)

#687400 kerikoma Előzmény: #687398

:D

Nem változtok semmit:-))

Ma megyek Ágnes napra és házi málna pálinkát kapunk belépőnek. Hmmm, ittatok már?

#687375 KawaBazsy Előzmény: #687347

De jó, h mindenki így ért a borhoz.. én a nagyobb részt megittam, nem láttam különbséget, a maradékot meg cukorral, citrommal, fűszerekkel, felmelegítve, hogy barátnő is élvezhesse (máshogy nem issza meg). Ő is Keribor rajongó azóta.. :-)

#687347 Bendeguz Előzmény: #687341

Örülök, hogy már ketten látjuk így. Én is 4 nap után ittam meg a másik felét és sokkal jobb íze volt!

#687341 Ibiza Előzmény: #687052

Érdekes...változik ez a bor..most erősebb testesebb savasabb lett..bontás után 3-4 nappal..szine is sötétebb lett..él még ez a bor..

#687075 Ibiza Előzmény: #687060

egy kanál cukor oszt édes :) férfiember nem iszik olyat..amikor a stexben volt tali majdnem meglepetásember voltam..

#687060 KawaBazsy Előzmény: #687052

Nah, már olyan is bekerül a szórásba, aki egy partyn sem hajlandó részt venni.. de édeset akkor is csak nekem készít! :-)

#687052 Ibiza Előzmény: #686537

Barátom köszönöm a mesterműved.

Megkaptam megszellőztettem..és meg is kóstoltam

Nekem nagyon bejön, nekem ez a vörösbor ízlésem.

Én nem keresek benne kamu ízeket (ibolya mandula szeder meg még ezer baromság)..nekem nem jön be az a kátrányíz..ami a "menő" borokban van...nem lötykölöm nem köpöm ki.

Finom szőlőízű bor tájjellegű karakterrel..nem savas nem savanyú..szép a szine. Jó volt olvasni milyen szeretettel csináltad.

Nagyon köszönöm azt is, ismeretlenül is gondoltál rám.

Küldj privátban egy címet én is küldök valamit.