Sőt, banco santander sem rossz fundásan sem, már amennyire egy déli bank nem lehet rossz. ÉS TA ahogy elsőre ránézek, elég biztató
Sőt, banco santander sem rossz fundásan sem, már amennyire egy déli bank nem lehet rossz. ÉS TA ahogy elsőre ránézek, elég biztató
Lufthansa fundásan is erős még mindig.
Sztem elég nagy fantázia van idén ezekben, erre is csinálhatsz: alstom, rwe, alcoa
Bendeguz: A Deutche Lufthansa-ról tudnál csinálni 1 elemzést, mert az előző héten elég sokat ment és további részlegeket fog outsourcingolni a cég elég tetemes vagyonért cserébe. Szerintem a bevételei nőni fognak köszönhetően a légi szállításból és a kiszervezésből befolyó összegekből.
Előre is köszönöm!
értem:)
Emlékeim szerint pár hete szállt ki teljesen a komplett kisker szektorból. Vele együtt még jó pár "nagy guru". Mi se befektetünk, hanem spekulálunk :)
abból Soros kiszállt már vagy még ül benne,mint tulaj?
tavaly áprilisban történt a vásárlása,ha jól emléxem.
a vén gurunak mi volt ebben a yo?szimplán benézte?
http://www.marketwatch.com/investing/Stock/JCP
Veszteség 8,7$ a 6,52$-os részvényárfolyam mellett. Szép... :(
CCI, RSI és STS még nem adtak vétlet, de határeset. Az a baj, hogy nem volt még fordulós gyertya de még csak fehér se. Ebbe így vakmerőség belevenni. Ha 6,40 körül fordul, akkor 8,30-ig mehet, ez a csökkenő trendvonal. Stoppot 6,19-re tenni, vagyis az előbbi alj alá. 190/21 cent/cent = jó 9-es hozam-kockázat arány :)
Bár szvsz ez idén be fog csődölni...
JCP-ről mid gondolsz? Dupla aljra lehet hogy érdemes lenne, szűk stoppal.
lehetőleg ne pink sheetet... azt elemezni is fölösleges. van már a coloradoi boltoknak tőzsdei megjelenése? kiskerben ez menni fog.
Ezekből kéne egy jól trédelhetőt találni....
Ma lazább napom van (idáig), van igény elemzésre? Jöjjenek a tickerek! Lehetőleg olyat, ami a stooq-on elérhető, azt használom amikor nem a gépemen dolgozom.
Gyöngyszemekre pedig már bukkantunk bőven ;)
Csak nem tudok a dologra annyi időt szánni, mint amennyit szeretnék :(
Magam nem értem, miért jó, ha az itt már meglévő infók nem itt folytatódnának, hanem ismét egy új topikban, ezzel széttördelve az információkat?
A tippért én is köszönetet mondok! Itt (ebben a totyikban) kezdtünk el páran diskurálni a technikailag és fundásan is kiváló beszálónak ígérkező papírokról. Esetleg készítsünk neki egy új topicot? Jó volna végre a valóban gyöngyszemekre koncentrálni. Kezd összejönni itt annyi tudás és szorgalom, hogy értelmes tippek szülessenek belőle. Vélemény?
Jogos a "körül" lemaradt. A 14.-ei gyertya alá tettem egész pontosan. A harmadik az MA 50 alatt picivel. Stoppokba sokszor nem vagyok jó.... itt a brókerre hagyatkozok legtöbbször.