Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#687304 rbbj11 Előzmény: #687303

Sőt, banco santander sem rossz fundásan sem, már amennyire egy déli bank nem lehet rossz. ÉS TA ahogy elsőre ránézek, elég biztató

#687303 rbbj11 Előzmény: #687300

Lufthansa fundásan is erős még mindig.

Sztem elég nagy fantázia van idén ezekben, erre is csinálhatsz: alstom, rwe, alcoa

#687300 Ddavid Előzmény: #687297

Bendeguz: A Deutche Lufthansa-ról tudnál csinálni 1 elemzést, mert az előző héten elég sokat ment és további részlegeket fog outsourcingolni a cég elég tetemes vagyonért cserébe. Szerintem a bevételei nőni fognak köszönhetően a légi szállításból és a kiszervezésből befolyó összegekből.

Előre is köszönöm!

#687297 Bendeguz Előzmény: #687296

Emlékeim szerint pár hete szállt ki teljesen a komplett kisker szektorból. Vele együtt még jó pár "nagy guru". Mi se befektetünk, hanem spekulálunk :)

#687296 Sumér harcos Előzmény: #687287

abból Soros kiszállt már vagy még ül benne,mint tulaj?

tavaly áprilisban történt a vásárlása,ha jól emléxem.

a vén gurunak mi volt ebben a yo?szimplán benézte?

#687292 Bendeguz Előzmény: #687287

CCI, RSI és STS még nem adtak vétlet, de határeset. Az a baj, hogy nem volt még fordulós gyertya de még csak fehér se. Ebbe így vakmerőség belevenni. Ha 6,40 körül fordul, akkor 8,30-ig mehet, ez a csökkenő trendvonal. Stoppot 6,19-re tenni, vagyis az előbbi alj alá. 190/21 cent/cent = jó 9-es hozam-kockázat arány :)

#687283 Bendeguz Előzmény: #687278

lehetőleg ne pink sheetet... azt elemezni is fölösleges. van már a coloradoi boltoknak tőzsdei megjelenése? kiskerben ez menni fog.

#687272 Bendeguz Előzmény: #687271

Ma lazább napom van (idáig), van igény elemzésre? Jöjjenek a tickerek! Lehetőleg olyat, ami a stooq-on elérhető, azt használom amikor nem a gépemen dolgozom.

#687271 rbbj11 Előzmény: #687270

Gyöngyszemekre pedig már bukkantunk bőven ;)

Csak nem tudok a dologra annyi időt szánni, mint amennyit szeretnék :(

#687268 rbbj11 Előzmény: #687252

Magam nem értem, miért jó, ha az itt már meglévő infók nem itt folytatódnának, hanem ismét egy új topikban, ezzel széttördelve az információkat?

#687252 Bendeguz Előzmény: #687231

A tippért én is köszönetet mondok! Itt (ebben a totyikban) kezdtünk el páran diskurálni a technikailag és fundásan is kiváló beszálónak ígérkező papírokról. Esetleg készítsünk neki egy új topicot? Jó volna végre a valóban gyöngyszemekre koncentrálni. Kezd összejönni itt annyi tudás és szorgalom, hogy értelmes tippek szülessenek belőle. Vélemény?

#687216 NewYear2014 Előzmény: #687215

Jogos a "körül" lemaradt. A 14.-ei gyertya alá tettem egész pontosan. A harmadik az MA 50 alatt picivel. Stoppokba sokszor nem vagyok jó.... itt a brókerre hagyatkozok legtöbbször.