Regisztráció Elfelejtett jelszó

Tesla Motors Inc - TSLA

Re: nincs cím

#689115 rbbj11 Előzmény: #689109

ezek szerint mégsem a felverődő kövek és egyéb marhaságok okozták a tüzek egy részét....ahogy kezdetektől nem is hittem, h. nincs az autóban hiba

#689110 Janicroft Előzmény: #689109

Van a fejemben egy olyan összeesküvés-elmélet hogy valakik vesznek egy Tesla-t, feltörik ezt az atombiztos szoftvert ami a töltésmenedzsmentért felel, utána borzasztó tételekkel beshortolják a részvényt, majd végigmennek egy fekete furgonnal az utcákon és ahogy elhaladnak egy Tesla mellett azt távolról megfertőzik, majd néhány óra elteltével lángba borítják, a részvények esnek, a lóvét besöprik.

Túl sok filmet nézek?? :DDDD

#686975 Janicroft Előzmény: #686951

Én 140 környékén akartam kinyitni a pénztárcát de fordult előtte. Nem baj, lesz itt még beszálló szerintem.

#686951 rbbj11 Előzmény: #683657

nagy kár, hogy épp nem jött le a 100-as célszintemig, a második elképzelt szintem 130 volt beszállóra. hát lemaradtam...

#683657 Janicroft Előzmény: #683557

BC:

a Tesla elektromos autógyár tegnap az amerikai piaczárás után tette közzé negyedéves gyorsjelentését, amely kisebb csalódást okozott az eladások

tekintetében emiatt a részvény 12%-ot esett a zárás utáni kereskedésben

Re: Guruló szalonnasütők a villanyautók?

#681319 Lebleuf Előzmény: #681316

Olvastam egy cégről, akit ezek beperelnek, ott hamar combos bukó következik (50-90%).

Ők lehet azok?

#681316 Janicroft Előzmény: #678805

Pomerantz Grossman Hufford Dahlstrom & Gross LLP beperelte a TESLA-t, mert szerintük az elmúlt időszakban (kifejezetten az S modellek kigyulladása környékén) a cég félre illetve rosszul kommunikált, ezzel is elősegítve a részvényárak esését. Ezért most keresik azokat a befektetőket akik május 10 és november 6 között vettek TSLA részvényt, hogy csatlakozzanak a keresthez.

Egyébként ugyanez a cég perelte be a blackberry managementet is, kíváncsi leszek mi lesz ezekből az ügyekből:

http://www.pomerantzlaw.com/

#677196 Janicroft Előzmény: #676970

Azért csak esett egy hónap alatt 32%-ot a papír, lassan vételgyanús lesz :)