ezek szerint mégsem a felverődő kövek és egyéb marhaságok okozták a tüzek egy részét....ahogy kezdetektől nem is hittem, h. nincs az autóban hiba
ezek szerint mégsem a felverődő kövek és egyéb marhaságok okozták a tüzek egy részét....ahogy kezdetektől nem is hittem, h. nincs az autóban hiba
Van a fejemben egy olyan összeesküvés-elmélet hogy valakik vesznek egy Tesla-t, feltörik ezt az atombiztos szoftvert ami a töltésmenedzsmentért felel, utána borzasztó tételekkel beshortolják a részvényt, majd végigmennek egy fekete furgonnal az utcákon és ahogy elhaladnak egy Tesla mellett azt távolról megfertőzik, majd néhány óra elteltével lángba borítják, a részvények esnek, a lóvét besöprik.
Túl sok filmet nézek?? :DDDD
Én 140 környékén akartam kinyitni a pénztárcát de fordult előtte. Nem baj, lesz itt még beszálló szerintem.
nagy kár, hogy épp nem jött le a 100-as célszintemig, a második elképzelt szintem 130 volt beszállóra. hát lemaradtam...
BC:
a Tesla elektromos autógyár tegnap az amerikai piaczárás után tette közzé negyedéves gyorsjelentését, amely kisebb csalódást okozott az eladások
tekintetében emiatt a részvény 12%-ot esett a zárás utáni kereskedésben
Nem, előkotortam Muddy Waters Resaerch a cég neve.
Kedves hentesek:
Olvastam egy cégről, akit ezek beperelnek, ott hamar combos bukó következik (50-90%).
Ők lehet azok?
Pomerantz Grossman Hufford Dahlstrom & Gross LLP beperelte a TESLA-t, mert szerintük az elmúlt időszakban (kifejezetten az S modellek kigyulladása környékén) a cég félre illetve rosszul kommunikált, ezzel is elősegítve a részvényárak esését. Ezért most keresik azokat a befektetőket akik május 10 és november 6 között vettek TSLA részvényt, hogy csatlakozzanak a keresthez.
Egyébként ugyanez a cég perelte be a blackberry managementet is, kíváncsi leszek mi lesz ezekből az ügyekből:
Azért csak esett egy hónap alatt 32%-ot a papír, lassan vételgyanús lesz :)
:OO
Hát ezt nem gondoltam volna